Blog

 • Știuci mari prinse cu Dobb Daddy

  De când am descoperit această nălucă grozavă, a devenit una dintre nalucile noastre preferate. Se dovedește a fi eficient atât în apele noastre, prin ghiolurile Deltei, cât și în sălbăticia finlandeză, sau in arhipelagul suedez. Am prins multe știuci frumoase cu Dobb Daddy între 50 și 112 cm.

 • Pescuitul știucii după prohibiție

  După prohibiție, de regulă, vine o perioada foarte buna de pescuit la știucă. Apa se încălzește, peștii care au depus icrele se întorc "din stuf", viața subacvatică revine la ritmul său normal.

 • Vasile - aventuri cu știuci mari de pe langa Bacău

  Pescarul de știucă din imagine se numește Vasile, si este din Bacău. Haideți sa va spun povestea lui Vasile.

 • Magic Pike Pack 2021 S1

  6 năluci prinzătoare pentru știuci - kit adaptat conditiilor de pescuit la știucă din țară

 • Big Pike Spring Pack 2021 S1

  8 năluci prinzătoare pentru știuci mari - adaptate la condițiile de primăvară, din țară

 • MAREA AVENTURĂ ANTIBRĂDIȘ – spinning la știucă cu năluci antibrădiș

  Odată cu încălzirea apelor și expansiunea vegetației acvatice și știucile se întorc la locurile lor preferate: apele cu o adâncime relativ mică, năpădite de vegetație.

 • ​ Știuci mari din apă rece -ponturi pentru pescuitul știucii toamna târziu

  Noiembrie și decembrie sunt una dintre cele mai bune perioade în pescuitul știucii. Este perioada când avem cele mai mari șanse să prindem știuci mari.

 • Monturi pentru năluca Svartzonker McRubber, și pentru alte momeli din plastic

  Este de notorietate că plasticele moi sunt printre cele mai eficiente năluci în pescuitul știucii. Dacă suntem adepții ideii că mărimea contează, adică vrem să prindem și știuci mai mari, aceste năluci devin de-a dreptul indispensabile.

 • 5 năluci de ştiucă super eficiente pentru sezonul de toamnă

  Dacă am putea lua cu noi doar 5 năluci în Deltă la următoarea noastră ieșire, opțiunea noastră ar fi:

 • Pescuitul știuci la începutul verii 1.2

  La începutul verii, când apele se încălzesc ușor-ușor, metabolismul știucilor se accelerează și se hrănesc poate cel mai activ din tot anul. ***

 • Pescuitul știuci la începutul verii 1.1

  O parte semnificativă a pescarilor sportivi consideră că numai toamna se poate pescui la știucă. Adevărul e că, și în timpul verii putem prinde știuci frumoase.

 • Știuci de primăvară

  Unde se găsesc știucile primăvara? Care sunt nălucile care pot atrage atenția știucilor mari? Cum trebuie prezentate aceste năluci, în funcție de temperatura apei, de direcția vântului, dacă este o zi însorită, sau una cu cer închis. Vom folosi alte năluci dimineața decât spre asfințit. Tehnica de recuperare va depinde și ea de mai mulți factori, dar vom aborda acest subiect mai târziu.

 • Lanseta pentru știucă

  Cum alegi o lanseta bună de spinning pentru știucă? Ce trebuie să știe o lansetă dacă vrei ca pescuitul să fie o plăcere și nu un chin? Este o întrebare care ne preocupă pe toți...

 • ​Pescuit la știucă în apă rece

  Majoritate pescarilor de știucă știu ca în apa rece năluca trebuie jucata încet și cu pauze lungi.

 • ​Știuci din Deltă - Septembrie 2018

  Închipuiește-ți: recuperezi năluca ta încet și uniform, plouă mărunt, bate un pic de vânt. Ajunge năluca ta la o insulă de brădiș, urca pe ea, apoi intra iar în apă și începe sa bata din coada din nou. Urmărești mișcarea năluci cu vederea și observi periferic ca de la o distanta laterala de aproximativ 3 m pleacă o torpila cu o viteză mare spre năluca ta... nu încetinești recuperarea dar nici nu crești viteza, aștepți cu sufletul la gura și cu adrenalina în ceruri ca știuca sa lovească năluca înainte ca aceasta sa ajungă la următoarea insula de plante... și atunci suprafața apei explodează, stropește apa peste tot, înțepi și simți ca ai agățat ceva intre-adevăr mare...

 • Flatnose Shad prinde știuci mari și foarte mari​

  Cu ajutorul nălucilor Flatnose Shad in culorile Motorpike is Motoroil băieții de la Kanalgratis au prins primăvara devreme niște știuci foarte frumoase. Încearcă-le și tu!

 • Ce echipament de pescuit sa folosim? De spinning, sau de baitcasting?

  Oferta de echipamente de pescuit este foarte mare, sunt accesibile lansete și mulinete din ce în ce mai bune. In pescuitul răpitorilor echipamentul folosit se împarte în doua categorii principale cum ar fi echipamente (ansamblu de lanseta și mulineta) spinning si cea de baitcasting. Ambele categorii prezintă avantaje și dezavantaje.

 • Valea lupilor - pescuit în râu la știucă de pe mal

  Nălucile Headbanger sunt irezistibile pentru știucile mari. Mișcare lor impredictibila atrage atenția și celor mai prudente doamne.

 • Pescuiți cu Hidehook intre nuferi

  Pescuiește unde alți nu pot.
  Hidehook este o năluca brevetata de generație nouă din Finlanda. Este creată pentru pescuit în locații cu vegetație subacvatica abundentă. Este o imitație perfecta a peștilor mai mici care fug printer brădiș și stuf, sau sub nufăr. Știucile se ascund des sub nuferi, intre brădiș, stuf, sau alte plante subacvatice și în aceste zone greu accesibile pentru alte năluci Hidehook dă dovadă de o eficacitate incredibila.

 • Headbanger – o năluca cum nu ați mai văzut-o

  Headbanger Lures a fost fondată în 2015 cu scopul de a crea experiențe minunate și amintiri de durată pentru pescarii de spinning și casting pasionați de răpitori.Headbanger face acest lucru proiectând și oferind năluci inovatoare și unice care au o mișcare în apa ca nici o alta nălucă, asa ceva nu ați mai văzut-o.Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare