Headbanger – o năluca cum nu ați mai văzut-o

Headbanger Lures a fost fondată în 2015 cu scopul de a crea experiențe minunate și amintiri de durată pentru pescarii de spinning și casting pasionați de răpitori.Headbanger face acest lucru proiectând și oferind năluci inovatoare și unice care au o mișcare în apa ca nici o alta nălucă, asa ceva nu ați mai văzut-o.

Acum mult timp în urma, artistul suedez și pescarul pasionat, Dan Lestander, căuta o năluca pentru lansări lungi, care sa aibă o mișcare de asemenea care nu se repeta ca mișcările nălucilor tradiționale. După ce și-a dat seama că nu există o astfel de nălucă și că dorința de a avea o astfel de nălucă era prea puternică, singura soluție ce a rămas a fost să înceapă experimentarea pe cont propriu.

El a început să se gândească cum ar putea să creeze o nălucă care să interacționeze cu elementul în care interacționează, adicăcu apa, într-un mod care să imite o pradă reală rănită și accentuată mult mai mult decât ceea ce fusese realizat vreodată. El a petrecut mai mult de patru ani punând foarte mult efort în găsirea unei soluții pentru a face ca năluca să se comporte așa cum a imaginat el. Folosind abilitățile sale de sculptor profesionist, a construit peste 50 de diferite prototipuri artizanale și pictate manual, pentru a-și testa teoriile.

Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data