Modalități de plată

Plata pentru marfa solicitata se poate efectua fie la primirea comenzii (prin rambrus), fie cu cardul, fie în avans. Suma de plata va include și costul transportului, urmând a fi specificată în mod expres la terminarea comenzii. Marfa va fi însoțită de factura. Prețurile afișate pe site sunt cu TVA inclus, urmând ca și factura să fie emisă cu TVA inclus.

Clientul are posibilitatea de a alege între trei modalități de plată:

1. Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro etc)

1. Plata la livrare / ramburs. Contravaloarea comenzii se achita reprezentantului societății de curierat rapid în momentul livrarii coletului. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate, plus plata transportului (când este cazul).

2. Transfer bancar. Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de GBP Sportfishing SRL, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări din cadrul acesteia. Factura finală va fi livrată împreună cu produsele comandate. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, in contul de mai jos, a sumei menționată pe proforma emisă. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate, plus plata transportului (când este cazul).

Imediat după efectuarea plății prin acest sistem, societatea noastră va emite factura aferentă comenzii, urmând ca produsele comandate să fie predate spre livrare în cel mai scurt timp.

Datele de identificare sunt:

GBP Sportfishing SRl

CUI: 39234929

J19/202/24.04.2018

Sediul Social: Ciucsangeorgiu, 537043 Bancu 199, Jud Harghita

IBAN : RO42OTPV260001162343RO01

OTP Bank RomaniaÎnscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare