Despre noi

Imaginează-ţi acum pentru un moment cum barca ta pluteşte în derivă pe un lac, peste ape curate, transparente dar întunecate, de o adâncime de cca 1,5 -2 m, vezi cum trec sub barcă pâlcuri de brădiş… cerul este înnorat, e linişte, totul este calm, numai câţiva cormorani îşi usucă penele pe o salcie de pe mal…….şi deodată ZBANGGGGG! O muşcătură de o forţă brutală aproape că îţi smulge lanseta din mână, după care o forţă a naturii îţi fură firul de pe mulinetă cu o viteză de neoprit…… barca se opreşte ,după care porneşte încet spre direcţia muşcăturii….. L-ai găsit! E chiar EA! În sfârşit! Ştiuca Cea Mare! E marele tău moment: numai tu şi EA!

Asta e visul unui pescar adevărat de ştiucă. Să prinzi Ştiuca Cea Mare! Dacă ești un ştiucar adevărat şi ambiţios şi eşti în căutarea Monstrului, te afli la locul potrivit: Ţi-am adus tot ce ai nevoie pentru a captura în sfârşit Ştiuca Cea Mare. Mai mult, la solicitarea ta îţi putem organiza următoarea ta expediţie de pescuit, călăuzindu-te spre cele mai prolifice locuri.

Sunt ştiucar pasionat eu însumi, de peste 25 de ani umblu pe ghiolurile şi canelele Deltei Dunării, precum şi pe cele mai bune ape care ţin ştiucă din România şi Ungaria.

Prima mea ştiucă de peste un metru l-am prins acum 21 de ani, la sfârşitul lui august 1997. De atunci a curs multă apă pe Dunăre, şi eu am prins foarte multe ştiuci, poate mai multe mii de exemplare. Am ajuns să practic pescuitul C&R (cartch and release) şi sunt interesat de capturarea Exemplarelor Mari de Ştiucă, aşa am ajuns împreună cu prietenul meu S.J. în Suedia, ţară renumită pentru ştiucile ei mari. Am observat că nordicii au un alt stil de pescuit ca noi, utilizează alte nălucile dimensiuni mult mai mari pe care le aruncă cu echipament de casting.

Metodele şi nălucile de acasă au funcţionat bine şi acolo, am prins mult în primul an şi în Suedia, însă nici un exemplar mai răsărit, exact ca acasă. Mai târziu am apelat contra cost la serviciile unui ghid de pescuit (cu asta trebuia să începem) l-am observat atent, învăţând ce era de învăţat,am trecut la utilizarea echipamentelor şi nălucilor utilizate de către ei, şi rezultatele nu au întârziat să apară.

Eram foarte curioşi dacă metoda suedeză, nălucile şi echipamentul poate fi utilizat pe apele autohtone, şi din perspectiva mai multor ani pot să afirm cu tărie că acestea sunt eficiente şi la noi: am prins mai multe ştiuci mari şi în apele de acasă de când am adoptat „moda” suedeză. Cel mai des pescuim în Delta Dunării, acolo unde toată lumea se plânge că peştele este din ce în ce mai rar, însă în cazul nostru dimensiunea medie a capturilor a crescut semnificativ, am prins mai multe exemplare de peste 80 cm, mult mai multe decât în anii anteriori. Înainte prindeam rar, în mod accidental şi imprevizibil, acum însă din ce în ce mai des prindem exemplare cu adevărat frumoase. Diferenţa este că acum ştiu ,că în cazul în care apa în care pescuiesc ascunde ştiucă mare, am şanse reale să-l prind şi asta e cu adevărat important.

Am avut nevoie de mult timp să credem că aceste năluci speciale pot fi eficiente şi am avut nevoie de perseverenţă să continuăm să le utilizăm şi în cazurile în care ore în şir nu am avut nici o trăsătură notabilă.

Marele secret este să crezi în echipamentul tău şi în năluca ta. Este important ca totul să fie în regulă ca în ziua cea mare ,când monstrul atacă năluca ta condusă cu măiestrie , să fi pregătit.

Dacă eşti un pescar ambiţios şi vrei să prinzi exemplare mari de ştiucă, dacă eşti conştient că timpul tău este foarte preţios şi valoros, suntem pregătiţi să te ajutăm să profiţi la maxim de expediţiile tale pescăreşti. Îţi arătăm cu ce, când şi unde poţi captura ştiuca cea mare, şi dacă doreşti, chiar putem să te călăuzim spre locurile cu adevărat productive….

Ne-am luat inima în dinţi şi am ieşit din cercul vicios al muncii pentru multinaţionale . Am pus la cale propria noastră afacere. Ne-am specializat pe pescuitul de ştiucă. Nu suntem legaţi de nimeni, nu avem obligaţii faţă de nici un furnizor sau marcă avem un singur şi unic scop în faţa ochilor: a selecta şi a procura cel mai bun echipament şi cele mai bune năluci existente pe piaţă, tot ce am testat deja sau despre care avem convingerea că este excelent, tot ce este cu adevărat necesar pentru pescuitul la ştiucă. Nimic din cele inutil sclipicioase, numai ceea ce este esenţial şi eficient. Năluci, lansete, mulinete, fire, accesorii, cutii ,genţi –într-un cuvânt tot ce a dat rezultate, ce este bun, tot ce este cel mai nou, este cel mai trendy, este cel mai eficient în pescuitul modern la ştiucă.

Universul în care am pătruns este fascinant şi excitant. Am întâlnit mulţi oameni extraordinari, mulţi fabricanţi de năluci, pescari renumiţi, ghizi de pescuit , sau pur şi simplu persoane interesate de pescuitul sportiv , având şansa de a-i cunoaşte şi de a învăţa, de a învăţa foarte mult în continuare de la ei. Suedezi, finlandezi, americani toţi oameni deosebiţi, pescari excelenţi. Este incredibilă dinamica dezvoltării pescuitului sportiv, apariţia cantităţii de produse noi în fiecare an. Dorim ca să prezentăm, să testăm şi să punem la dispoziţia voastră aceste noutăţi.

Oferta noastră cuprinde cele mai eficiente năluci pe care le-am testat. Scopul nostru este ca să procurăm şi să vă aducem nălucile excelente folosite de elita pescarilor de ştiucă din lumea întreagă.

Pe deasupra, dacă doreşti îţi putem organiza expediţia ta de pescuit în Suedia, Finlanda, în Delta Dunării sau oriunde vrei să pescuieşti, chiar te putem ajuta în achiziționarea unei bărci sau caiace de pescuit.

Îţi punem la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru capturarea Monstrului. Fără nici un compromis. Pentru că ţi-am mai spus: suntem şi noi pescari de ştiucă înrăiţi.

Urmăriţi blogul nostru, vă prezentăm toate noutăţile, vă dezvăluim secretele noastre, vă împărtăşim cunoştinţele noastre dobândite şi perfecţionate în continuu despre nobila artă a pescuitului la ştiucă.

Fir întins!

Balázs „Steiner” SándorÎnscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare