5 năluci de ştiucă super eficiente pentru sezonul de toamnă

Dacă am putea lua cu noi doar 5 năluci în Deltă la următoarea noastră ieșire, opțiunea noastră ar fi:

  1. Ticsaren 11 cm - culoarea Firetiger
  2. McRubber JR 17 cm - culoarea Motoroil Black Back (Flash Series) * prezentat pe un stinger clasic sau pe un cârlig offset 10/0, în funcție de condițiile întâlnite pe baltă
  3. Svartzonker McTail JR 15 cm - culoarea Walleye * am mai lua cu noi și cozi de rezervă, de culoare walleye și portocalie
  4. Headbanger Shad 16 cm - culoarea Black Metal * am mai lua cu noi și cozi de rezervă de culoare whiskey, dar și portocalie; și un pont top secret: sunt zile când năluca Headbanger este eficientă chiar și cu cozi de rezervă tip curly tail de la Svartzonker (motoroil, sau orange -for sure)
  5. Kuusamo Hauki 22 g - culoarea Black/green-red dots (BL_R_Fye-S)

Și acum, oferta, dar și provocarea noastră - știi tu, ca de la pescar la pescar:

- dacă cumperi 3 dintre cele cinci năluci (desigur, poți alege și alte culori) ai un discont de 5%.

- dacă cumperi toate cele cinci năluci, ai un discont de 10%.

- după ce prinzi știuci cu aceste năluci cumpărate de la noi, trimite-ne poze cu tine, cu capturile tale și cu năluca făptașă, și la următoarea ta comandă îți oferim un discont de 10%. Na, și dacă știuca sare peste 80 cm (serios - dovedit cu poze) discontul tău va fi de 15%. Dacă este peste 1m atunci ai 20% - fără doar și poate!

Garanție! Ca să vezi că avem încredere în nălucile noastre: dacă ai fost în Deltă și ai pescuit cu ele cel puțin trei zile consecutive, ai dat o șansă reală nălucilor noastre, adică ai insistat suficient, dar cu toate acestea, nu ai avut nici un atac, și vrei să renunți, n-ai decât. Trimite ni-le înapoi și noi îți returnăm banii, fără probleme. Mergem pe încredere.

Fir întins!

IMPORTANT! Ținând cont de faptul că se pot alege și alte culori, și acesta opțiune nu poate fi setată în sistemul nostru, discontul de 5%, sau cel de 10% se va acorda pe factură. Asta înseamnă că nu-l vei vedea pe confirmarea comenzii, ci numai pe factura care însoțește comanda ta.
Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare