Politica de confidentialitate și de prelucrare a datelor personale

Magazinul online găzduit de site-ul www.goforbigpike.com este deţinut de Societatea GBP Sportfishing S.R.L. (numit în continuare Furnizor), având sediul în sat Bancu, com. Ciucsângeorgiu nr. 199, jud.Harghita, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J19/202/2018, având codul fiscal: RO39234929, e-mail: support@goforbigpike.com.

Ne vom referi mai jos la goforbigpike.com sau GBP Sportfishing S.R.L. ca ”GBP”, iar termenii ”user” și ”utilizator” se referă la orice persoană fizică sau juridică care alege să primească comunicări de la noi prin completarea formularului de contact și astfel acceptarea trimiterii unor oferte promoționale.

Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizata”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. În cadrul relațiilor contractuale cu utilizatorul, GBP prelucrează următoarele date ale Dvoastră: nume, prenume, adresa de livrare, adresă email, nr. de telefon.

În scopul comunicării de marketing cu utilizatorul, ca și cu toți cei interesați de serviciile noastre, alegem să comunicăm prin intermediului telefonului sau emailului, care pot fi înregistrate în baza noastră de date prin efectuarea comenzii de către utilizator. În urma completării de către Utilizator a formularelor existente pe site-ul nostru, acesta își dă acordul pentru prelucrarea în scopurile determinate a datelor furnizate.

Ca simplu utilizator care a acceptat prin completarea formularului de contact să primească newsletter și alte mesaje comerciale de la noi,utilizatorul este de acord ca datele sale personale să fie înregistrate în baza de date a GBP și păstrate pe o perioadă nedeterminată de timp sau până când utilizatorul solicită în scris ștergerea acestora.

Scopul pentru care GBP colectează și prelucrează datele utilizatorilor îl reprezintă pe de o parte executarea comenzii efectuate de acesta pe siteul goforbigpike.com, în condiții optime, iar pe de altă parte în scopul trimiterii unor newsletter-uri, oferte promoționale.

În procedura de prelucrarea a datelor personale, având în vedere și necesitatea îndeplinirii scopurilor de mai sus, Societatea poate să dezvăluie anumite categorii de date cu caracter personal către următoarele categorii de destinatari: servicii de curierat, servicii poștale, contabilitate, departamentul IT, unități de cazare, agenții de turism (în cazul ofertelor turistice oferite de GBP clienților, acceptate de acestea). Asigurăm, prin reglementări contractuale, că furnizorii de servicii și bunuri prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor, chiar dacă datele cu caracter personal sunt transferate într-o țară în care se utilizează în mod obisnuit un alt nivel de protecție a datelor și pentru care nu există nicio decizie de adecvare a Comisiei UE. Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege.

Website-ul nostru poate conține linkuri către alte website-uri de interes. Totuși, odată ce ați accesat aceste linkuri și ați părăsit website-ul nostru, trebuie să fiți conștienți de faptul că noi nu mai avem nici un control asupra protejării confidențialității dvs. pe parcursul vizitei către un alt website. În consecință, nu suntem responsabili pentru protejarea confidențialității datelor dvs. personale în acord cu declarația noastră de confidențialitate deoarece alte website-uri pot avea o politică diferită din acest punct de vedere. Trebuie deci să acordați atenție acestui aspect și să consultați declarația de confidențialitate a website-ului respectiv.

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către GBP;

dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea societății cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare;

dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține rectificarea de către GBP a datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete;

dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

dreptul la portabilitatea datelor, respectiv :(i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către GBP către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

dreptul la opoziție - în ceea ce privește activitățile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitățile de profilare, dreptul de opoziție se poate exercita în orice moment, prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate;

dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, România, Tel: +40.318.059.211/+40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.) sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar, în caz de încălcare în vreun fel a drepturilor Dvoastră.

GBP își rezervă dreptul de a modifica sau completa politica de confidențialitate în orice moment, iar revizuirile întră în vigoare o dată cu afișarea lor publică pe goforbigpike.com.

Dacă aveți și alte întrebări sau nelămuriri privitor la politica noastră de confidențialitate sau felul în care colectăm și folosim informațiile personale, vă rugăm de asemenea să ne contactati la adresa:

Email: support@goforbigpike.com

Adresa poștală: Ciucsângeorgiu, 537043 Bancu nr 199.

Telefon: +40.745.326.330



Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data