Transport și livrare

Livrarea produselor comandate de pe siteul goforbigpike.com (în continuare denumit site) se realizează exclusiv prin curier rapid, în următoarele condiții.

Tarife în România:

- comenzi între 50 - 400 RON - taxa de livrare este de 19,90 RON

- comenzi de peste 400 RON - livrarea este gratuită

Tarife la livrări în Ungaria:

-comenzi între 100 - 400 RON (≃35.000 HUF) - taxa de livrare este de 30 RON (≃2.500 HUF)

- comenzi de peste 400 RON(≃35.000 HUF)- livrarea este gratuită

Tarife la livrări în alte țări din UE:

- comenzi între 100 - 1000 RON (≃199 EUR) - taxa de livrare este de 99 RON (≃19,5 EUR)

- comenzi de peste 1000 RON (≃199 EUR)- livrarea este gratuită

Nu se primesc comenzi în valoare mai mică de 50 de lei.

Metoda de plată "Plata la livrare" presupune costuri suplimentare. 7 RON reprezintă costul pentru procesarea plății la livrare.

Plata online cu cardul este gratuită.

Toate preturile contin TVA.

Nu se fac livrări în afara teritoriul Uniunii Europene!

Lista localitatilor din reteaua de acoperire paote fi consultată pe site-ul societății de curierat DPD si/sau FAN Courier.

Pentru localitățile care nu se regăsesc în rețeaua de distribuție a societății de curierat DPD si/sau FAN Courier, la costul standard de transport se adaugă un tarif suplimentar de 1 RON/ fiecare km suplimentar (TVA inclus).

În general, comenzile primite până la ora 14:00 sunt expediate în aceeasi zi (luni - vineri), dacă toate produsele comandate sunt în stoc. În caz contrar, clientul va fi contactat de către un reprezentant al societății noastre, în vederea stabilirii condițiilor de livrare. Nu se expediază comenzi sâmbătă și duminică.

Termenul de livrare mediu al societății de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, în funcție de localitatea de destinație. În cazul solicitării exprese de livrare în ziua de sâmbătă, acesta trebuie menționat expres în comanda efectuată.

GBP Sportfishing oferă și opțiunea de verificare a coletului. În temeiul acestei variante, Clientul poate verifica vizual conținutul coletului, timp de maxim 5 minute, pentru a se asigura că produsele nu sunt deteriorate, sunt facturate corect si sunt conforme cu comanda efectuată. Pentru a beneficia de serviciul verificare colet, mentionati expres acest lucru în comandă. Acest serviciu este disponibil doar prin Cargus.

Pentru informatii suplimentare privind comenzile nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon +40.745.326.330 (luni-vineri / 9:00-16:00) sau e-mail support@goforbigpike.com

Taxele de transport stipulate mai sus sunt fixe, indiferent de mărimea și greutatea coletului. Taxele pentru kilometrii suplimentari sau pentru kilograme suplimentare sunt suportate de catre GBP Sportfishing.

Taxa de transport include TVA si va fi inclusă în factură. Clientul va achita ramburs valoarea facturii (produse + transport).

Taxa de transport se calculează în funcție de valoarea finală a comenzii. În cazul în care anumite produse comandate initial nu sunt pe stoc, iar valoarea finală a comenzii scade în urma acestuia, se va aplica taxa de transport aferentă valorii finale a comenzii.

Toate preturile contin TVA.Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare