Svartzonker Black Series - Casting Rods - 7´2" 40-150g Casting

399.00 RON
Brand: Svartzonker

Căutați o lansetă specifică pentru o specie anume? Știți exact cu ce fel de nălucă și cu ce fel de tehnică de prezentare vreți să folosiți? Sunteți la locul potrivit. Lansetele din seria Svartzonker Black Series sunt construite din componente ușoare, extrem de puternice și au toate calitățile necesare percepute cu gândul la pescar.

Acțiunea acestor lansete este proiectată pentru o specie anume, pentru un mod de prezentare anume și vă va ajuta să căpătați încrederea de care aveți nevoie în drilul cu știuca cea mare. Nu trebuie să vă gândiți de două ori la ce lansetă să alegeți din arsenalul Dvs știind ca în lansetele Svartzonker Black Series puteți avea încredere deplină. Trebuie numai să cunoașteți specia la care vreți să dați, tehnica cu care vreți să prezentați năluca și lăsați lanseta Dvs din seria Svartzonker Black Series o să facă ce are el de făcut.

Lansetele Svartzonker Black Series oferă o valoare extraordinară la un preț foarte accesibil. Toate modelele din această serie au mânere EVA, componente de înaltă calitate și aspect negru elegant. Acțiunea perceput în stil american este destul de rapidă și lansetele sunt capabile să arunce chiar și năluci puțin mai grele decât greutățile recomandate. În ciuda prețurilor accesibile, lansetele din seria Svartzonker Black Series sunt perfecte in pescuitul știucilor mari.

Claes "Svartzonker" Claesson este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord care țintesc știucile mari de peste 1m.

Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.Claes "Svartzonker" Claesson este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord care țintesc știucile mari de peste 1m.

Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Căutați o lansetă specifică pentru o specie anume? Știți exact cu ce fel de nălucă și cu ce fel de tehnică de prezentare vreți să folosiți? Sunteți la locul potrivit. Lansetele din seria Svartzonker Black Series sunt construite din componente ușoare, extrem de puternice și au toate calitățile necesare percepute cu gândul la pescar.Acțiunea acestor lansete este proiectată pentru o specie anume, pentru un mod de prezentare anume și vă va ajuta să căpătați încrederea de care aveți nevoie în drilul cu știuca cea mare. Nu trebuie să vă gândiți de două ori la ce lansetă să alegeți din arsenalul Dvs știind ca în lansetele Svartzonker Black Series puteți avea încredere deplină. Trebuie numai să cunoașteți specia la care vreți să dați, tehnica cu care vreți să prezentați năluca și lăsați lanseta Dvs din seria Svartzonker Black Series o să facă ce are el de făcut. Lansetele Svartzonker Black Series oferă o valoare extraordinară la un preț foarte accesibil. Toate modelele din această serie au mânere EVA, componente de înaltă calitate și aspect negru elegant. Acțiunea perceput în stil american este destul de rapidă și lansetele sunt capabile să arunce chiar și năluci puțin mai grele decât greutățile recomandate. În ciuda prețurilor accesibile, lansetele din seria Svartzonker Black Series sunt perfecte in pescuitul știucilor mari.Claes "Svartzonker" Claesson este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord care țintesc știucile mari de peste 1m. Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare