Gunki Powergame S-270 XH Rod

399.00 RON
Brand: Gunki

Gama de produse GUNKI POWER GAME este formată din mulinete și lansete versatile, dezvoltate special pentru pescuitul peștilor puternici și de talie mare. Aceste echipamente de pescuit precise și puternice satisfac cerințele pescuitului de spinning modern, acoperind o gamă largă de metode de pescuit utilizate de pescari.
Lanseta Gunki Powergame S-270 XH poate fi utilizată într-o scară largă, se poate pescui cu ea de pe malul apei, sau din barcă. Lansetele Gunki Powergame sunt perfecte pentru pescuitul cu nălucile tip jerk, crankbait, swimbait, vobler, etc sau cu năluci din plastic moale de dimensiuni mai mari.
Aceste lansete sunt perfect echilibrate, cu o rezervă mare de putere, permit lansări lungi și precise. Ei își arată adevărata forță când ești în dril cu pești de talie mare. Design sofisticat, aspect elegant, inele SIC bine distribuite, care transferă uniform sarcina pe blancul lansetei, într-un cuvânt, o alegere excelentă, cu un raport de preț-calitate de excepție.
Caracteristici:
Lungime: 270 cm
Putere de aruncare: 15-60 g
Număr tronsoane: 2
Greutate: 175 g
Acțiune: Medium-Fast
Mâner: EVA+pluta

Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Gama de produse GUNKI POWER GAME este formată din mulinete și lansete versatile, dezvoltate special pentru pescuitul peștilor puternici și de talie mare. Aceste echipamente de pescuit precise și puternice satisfac cerințele pescuitului de spinning modern, acoperind o gamă largă de metode de pescuit utilizate de pescari.Lanseta Gunki Powergame S-270 XH poate fi utilizată într-o scară largă, se poate pescui cu ea de pe malul apei, sau din barcă. Lansetele Gunki Powergame sunt perfecte pentru pescuitul cu nălucile tip jerk, crankbait, swimbait, vobler, etc sau cu năluci din plastic moale de dimensiuni mai mari.Aceste lansete sunt perfect echilibrate, cu o rezervă mare de putere, permit lansări lungi și precise. Ei își arată adevărata forță când ești în dril cu pești de talie mare. Design sofisticat, aspect elegant, inele SIC bine distribuite, care transferă uniform sarcina pe blancul lansetei, într-un cuvânt, o alegere excelentă, cu un raport de preț-calitate de excepție. Caracteristici:Lungime: 270 cmPutere de aruncare: 15-60 gNumăr tronsoane: 2Greutate: 175 gAcțiune: Medium-FastMâner: EVA+pluta


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data