Headbanger Spitfire 16 cm - Ghost Shad

99.00 RON
Categorii: Voblere Naluci
Brand: Headbanger

Headbanger Spitfire este o nălucă revoluționară obținută prin combinația invenției brevetată de Headbanger, anume capul Action Lip, cu cele mai bune năluci de tip wakebaits, propbaits și swimbaits. O nălucă remarcabilă de topwater, care este super eficientă și este o explozie adevărată pentru răpitori!

Capul puternic și transparent a năluci denumit Action Lip creează valuri mari și mișcări de stropire accentuate în timpul recuperărilor normale și rapide. Este o nălucă perfectă pentru pescuit în apă mai murdară și poate fi folosit cu succes chiar și în zile cu vânt. Capul Action Lip orchestrează, de asemenea, mișcarea impredictibilă în corpul nălucii, oferindu-i o acțiune de nerefuzat la viteze mai mici, și este excelentă pentru o abordare mai subtilă în apă mai calmă și mai curată. Toate acestea fac din Headbanger Spitfire o nălucă extraordinar de versatilă, care poate fi utilizată în multe condiții diferite.

Headbanger Spitfire este excelent chiar și pentru începătorii care folosesc de regulă recuperări simple, drepte, și are un randament remarcabil la orice viteză de recuperare, dar este, de asemenea, un instrument puternic pentru pescarii cu experiență care utilizează recuperări și prezentări mai avansate. Aceasta este nălucă care pur și simplu nu poate lipsi din cutia ta de năluci, dacă ești un pescar pasionat de răpitori.

Greutate: 54 g
Cârlige: VMC 7548 BN, 1X extra wide gap, X-short inline, no tanglingTopwater
17 cm
41-60g


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Headbanger Spitfire este o nălucă revoluționară obținută prin combinația invenției brevetată de Headbanger, anume capul Action Lip, cu cele mai bune năluci de tip wakebaits, propbaits și swimbaits. O nălucă remarcabilă de topwater, care este super eficientă și este o explozie adevărată pentru răpitori!Capul puternic și transparent a năluci denumit Action Lip creează valuri mari și mișcări de stropire accentuate în timpul recuperărilor normale și rapide. Este o nălucă perfectă pentru pescuit în apă mai murdară și poate fi folosit cu succes chiar și în zile cu vânt. Capul Action Lip orchestrează, de asemenea, mișcarea impredictibilă în corpul nălucii, oferindu-i o acțiune de nerefuzat la viteze mai mici, și este excelentă pentru o abordare mai subtilă în apă mai calmă și mai curată. Toate acestea fac din Headbanger Spitfire o nălucă extraordinar de versatilă, care poate fi utilizată în multe condiții diferite.Headbanger Spitfire este excelent chiar și pentru începătorii care folosesc de regulă recuperări simple, drepte, și are un randament remarcabil la orice viteză de recuperare, dar este, de asemenea, un instrument puternic pentru pescarii cu experiență care utilizează recuperări și prezentări mai avansate. Aceasta este nălucă care pur și simplu nu poate lipsi din cutia ta de năluci, dacă ești un pescar pasionat de răpitori.Greutate: 54 gCârlige: VMC 7548 BN, 1X extra wide gap, X-short inline, no tangling


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare