Dobb Daddy - Bleeding Perch

99.00 RON
Categorii: Naluci Spinfly
Brand: Fly Dressing

Cu musca artificiala Dobb Daddy puteți pescui cu echipamentul obișnuit de spining!
Dobb Daddy este un nou sistem dezvoltat de Niklas Holmér de la Fly-Dressing, care face posibilă pescuitul cu musca artificiala de știucă cu lanseta ta obișnuită de spining - de acum încolo o sa ai șanse sa prinzi și tu știuci mari în acele zile în care știuca preferă o muscă artificiala care pulsează încet, înaintea unei năluci tip jerk, sau a unei shad din plastic moale. Dobb Daddy are o greutate de 28 gr și se lansează foarte ușor! Dobb Daddy funcționează excelent cu majoritatea echipamentelor obișnuite de pescuit la știuca.
Parte de muscă artificiala a acestor năluci noi, sunt create de către celebrul Niklaus Bauer, cunoscut si din concursul de pescuit Fly vs Jerk. Niklaus este foarte popular în tarile scandinave datorită muștelor sale artificiale foarte eficiente, mai ale în pescuitul știucilor mari.

Dacă doriți să adăugați o coadă Dragon Tail, trebuie doar să atașați cu ajutorul unui Fastach Snap la cârligul din spate și să legați coada la un Snap for Tails.

Vă recomandăm să cumpărați o pungă suplimentară de bile de cauciuc, deoarece acestea sunt foarte importante pentru funcționarea sistemului Dobb Daddy și care se pot uza după o serie de știuci mai mari prinse.

Greutate: 28 gr

Lungime: 18 cm

Faceți clic aici pentru a viziona un scurt videoclip informativ despre sistemul Daddy Daddy.:


Faceți clic aici pentru a urmări Dobb Dady în acțiune:

Faceți clic aici pentru a viziona un scurt videoclip informativ despre sistemul Daddy Daddy.:


Faceți clic aici pentru a urmări Dobb Dady în acțiune:


">
Adaugă la favorite    

Cu musca artificiala Dobb Daddy puteți pescui cu echipamentul obișnuit de spining!Dobb Daddy este un nou sistem dezvoltat de Niklas Holmér de la Fly-Dressing, care face posibilă pescuitul cu musca artificiala de știucă cu lanseta ta obișnuită de spining - de acum încolo o sa ai șanse sa prinzi și tu știuci mari în acele zile în care știuca preferă o muscă artificiala care pulsează încet, înaintea unei năluci tip jerk, sau a unei shad din plastic moale. Dobb Daddy are o greutate de 28 gr și se lansează foarte ușor! Dobb Daddy funcționează excelent cu majoritatea echipamentelor obișnuite de pescuit la știuca.Parte de muscă artificiala a acestor năluci noi, sunt create de către celebrul Niklaus Bauer, cunoscut si din concursul de pescuit Fly vs Jerk. Niklaus este foarte popular în tarile scandinave datorită muștelor sale artificiale foarte eficiente, mai ale în pescuitul știucilor mari. Dacă doriți să adăugați o coadă Dragon Tail, trebuie doar să atașați cu ajutorul unui Fastach Snap la cârligul din spate și să legați coada la un Snap for Tails. Vă recomandăm să cumpărați o pungă suplimentară de bile de cauciuc, deoarece acestea sunt foarte importante pentru funcționarea sistemului Dobb Daddy și care se pot uza după o serie de știuci mai mari prinse. Greutate: 28 gr Lungime: 18 cm Faceți clic aici pentru a viziona un scurt videoclip informativ despre sistemul Daddy Daddy.: Faceți clic aici pentru a urmări Dobb Dady în acțiune:


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare