CWC PRO Stinger SS 60lb Junior Single 1/0 - 1 pack

42.00 RON
Categorii: Accesori Monturi

CWC PRO Stinger SS 60lb Junior Single 1/0 este o montură (stinger) care se potrivește la toate nălucile din plastic moale intre 10 - 15 cm. Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un jighead sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 60lb (27 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit 1/.

Un pachet conține 1 stinger.Stinger
Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 60lb (27 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit 1/.

Un pachet conține 1 stinger.

">

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


CWC PRO Stinger SS 60lb Junior Single 1/0 este o montură (stinger) care se potrivește la toate nălucile din plastic moale intre 10 - 15 cm. Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un jighead sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 60lb (27 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit 1/.Un pachet conține 1 stinger.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data