BFT Shallow Stinger Single SS 40lb (18kg) 2-pack

39.00 RON
Categorii: Accesori Monturi

BFT Shallow Stinger Single Stainless Steel este o montură (stinger) care se potrivește la toate nălucile din plastic moale intre 10 - 15 cm cum ar fii Svartzonker McRubber Big Bass 12,5 cm. Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un jighead sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 40lb (18 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit de mărimea 2.

Un pachet conține 2 stinger.Stinger
Svartzonker McRubber Big Bass 12,5 cm. Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un jighead sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 40lb (18 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit de mărimea 2.

Un pachet conține 2 stinger.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


BFT Shallow Stinger Single Stainless Steel este o montură (stinger) care se potrivește la toate nălucile din plastic moale intre 10 - 15 cm cum ar fii Svartzonker McRubber Big Bass 12,5 cm. Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un jighead sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 40lb (18 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit de mărimea 2.Un pachet conține 2 stinger.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data