BFT Diamond Hook File, 15cm - ascuțitor cârlige

64.00 RON
Categorii: Scule si Mincioguri

Noul BFT Diamond Hook File este o unealtă esențială în trusa fiecărui pescar. Prea mulți pescari subestimează importanța ascuțirii cârligelor și de multe ori suferă din această cauză ... dar uita-te în trusa unui pescar serios de răpitori și vei găsi acolo un ascuțitor cu siguranță.
Fabricat din oțel inoxidabil, prevăzut cu o suprafață de diamant granulat pentru cel mai bun efect abraziv, cu un mâner confortabil din latex.Noul BFT Diamond Hook File este o unealtă esențială în trusa fiecărui pescar. Prea mulți pescari subestimează importanța ascuțirii cârligelor și de multe ori suferă din această cauză ... dar uita-te în trusa unui pescar serios de răpitori și vei găsi acolo un ascuțitor cu siguranță.
Fabricat din oțel inoxidabil, prevăzut cu o suprafață de diamant granulat pentru cel mai bun efect abraziv, cu un mâner confortabil din latex.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Noul BFT Diamond Hook File este o unealtă esențială în trusa fiecărui pescar. Prea mulți pescari subestimează importanța ascuțirii cârligelor și de multe ori suferă din această cauză ... dar uita-te în trusa unui pescar serios de răpitori și vei găsi acolo un ascuțitor cu siguranță.Fabricat din oțel inoxidabil, prevăzut cu o suprafață de diamant granulat pentru cel mai bun efect abraziv, cu un mâner confortabil din latex.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare