Wolfcreek Skinny Wolf Jr - Langban Shad

94.00 RON
Categorii: Voblere Naluci

După doi ani de dezvoltare și teste de pescuit, versiunea din plastic a nălucii clasice Wolfcreek este aici.

Versiunea din plastic a lui Skinny Wolf este echilibrată cu două greutăți pentru a obține o evoluție frumoasa și stabilă. Este prevăzut și cu un locaș pentru bile de diferite mărimi care au rolul de a mării atractivitatea năluci cu un zgomot aparte. Această nălucă nu conține piese din plumb - sunt utilizate în procesul de fabricațienumai greutăți din inox . În exterior este prevăzut cu un plastic extra gros și puternic, are o coloana foarte puternica din oțel inoxidabil care asigură o durabilitate foarte ridicată.

Skinny Wolf este un jerkbait ușor de folosit, cu o evoluție foarte bună și atractivă pentru știuci. Dacă doriți o mișcare mai neregulată puteți juca mai agresiv. Năluca Skinny Wolf Jr are o acțiune vioaie și rapidă. Poate fi evoluat excelent și cu echipamente mai ușoarăde spinning .

Lungime: 13cm, Greutate: 46,1g
Adâncime: scufundarea lentă (slow sinking)Sinking
13 cm
41-60g


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


După doi ani de dezvoltare și teste de pescuit, versiunea din plastic a nălucii clasice Wolfcreek este aici. Versiunea din plastic a lui Skinny Wolf este echilibrată cu două greutăți pentru a obține o evoluție frumoasa și stabilă. Este prevăzut și cu un locaș pentru bile de diferite mărimi care au rolul de a mării atractivitatea năluci cu un zgomot aparte. Această nălucă nu conține piese din plumb - sunt utilizate în procesul de fabricațienumai greutăți din inox . În exterior este prevăzut cu un plastic extra gros și puternic, are o coloana foarte puternica din oțel inoxidabil care asigură o durabilitate foarte ridicată. Skinny Wolf este un jerkbait ușor de folosit, cu o evoluție foarte bună și atractivă pentru știuci. Dacă doriți o mișcare mai neregulată puteți juca mai agresiv. Năluca Skinny Wolf Jr are o acțiune vioaie și rapidă. Poate fi evoluat excelent și cu echipamente mai ușoarăde spinning . Lungime: 13cm, Greutate: 46,1g Adâncime: scufundarea lentă (slow sinking)


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare