Westin Swim 10 cm - Sinking - Official Roach

69.00 RON
Categorii: Voblere Naluci
Brand: Westin

WESTIN Swim Glidebait 10 cm este un vobler slow sinking, foarte receptiv la acțiunea de vârf a lansetei, special realizat pentru pescuitul răpitorilor. Este un vobler versatil, ce poate fi pescuit indiferent de tehnica de recuperare, având o acțiune asemănătoare cu cea a unui peste rănit (actiune ce poate fi amplificata prin recuperări rapide si opriri mai dese).

WESTIN Swim Glidebait 10 cm este realizat din plastic dur ABS si vine echipat cu doua ancore din otel carbon japonez care sunt atașate de corpul voblerului. Datorita formei aerodinamice acesta atinge distante considerabile in lansare. WESTIN Swim Glidebait 10 cm nu conține plumb.

10 cm și 34 g, cu scufundare lentăSinking
5 - 10 cm
31-40g


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

WESTIN Swim Glidebait 10 cm este un vobler slow sinking, foarte receptiv la acțiunea de vârf a lansetei, special realizat pentru pescuitul răpitorilor. Este un vobler versatil, ce poate fi pescuit indiferent de tehnica de recuperare, având o acțiune asemănătoare cu cea a unui peste rănit (actiune ce poate fi amplificata prin recuperări rapide si opriri mai dese). WESTIN Swim Glidebait 10 cm este realizat din plastic dur ABS si vine echipat cu doua ancore din otel carbon japonez care sunt atașate de corpul voblerului. Datorita formei aerodinamice acesta atinge distante considerabile in lansare. WESTIN Swim Glidebait 10 cm nu conține plumb.10 cm și 34 g, cu scufundare lentă


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare