Svartzonker Neck Warmer - bandanea

39.00 RON
-25%
29.25 RON
Categorii: Imbracaminte Promotii
Brand: Svartzonker

Svartzonker Neck Warmer este o bandana subțire, clasica de tip buff. Este perfect pentru pescuit în vreme rece. Are forma cilindrica fără cusături cu o lungime totala de 50 cm. Material: 100% poliester. Confecționat din două straturi de material pentru a crește confortul termic. Foarte confortabil și chic.

Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.Svartzonker Neck Warmer este o bandana subțire, clasica de tip buff. Este perfect pentru pescuit în vreme rece. Are forma cilindrica fără cusături cu o lungime totala de 50 cm. Material: 100% poliester. Confecționat din două straturi de material pentru a crește confortul termic. Foarte confortabil și chic.

Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.

">
Adaugă la favorite    


Svartzonker Neck Warmer este o bandana subțire, clasica de tip buff. Este perfect pentru pescuit în vreme rece. Are forma cilindrica fără cusături cu o lungime totala de 50 cm. Material: 100% poliester. Confecționat din două straturi de material pentru a crește confortul termic. Foarte confortabil și chic. Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data