Svartzonker Screw-In-Lip - Smal 11,7 gr.

28.00 RON
Categorii: Accesori Monturi
Brand: Svartzonker

Screw-In-Lip de la Svarzonker este un accesoriu foarte inteligent, de fapt este un cap prevăzut cu o barbetă, care poate fi înșurubat în nălucă și oferă o dimensiune nouă în mișcare pentru plastice moi.

Svartzonker Screw-In-Lip este un produs nou, foarte interesant de la Svartzonker, care va oferi nălucilor moi o mișcare foarte complexă la care nu pot rezista nici cele mai suspicioase cumetre. Nu numai că vor avea mișcarea lor obișnuită creată de coada tip lopată (Paddletail), ci se va adăuga încă o mișcare de șarpe datorită barbetei.Screw-In-Lip


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Screw-In-Lip de la Svarzonker este un accesoriu foarte inteligent, de fapt este un cap prevăzut cu o barbetă, care poate fi înșurubat în nălucă și oferă o dimensiune nouă în mișcare pentru plastice moi. Svartzonker Screw-In-Lip este un produs nou, foarte interesant de la Svartzonker, care va oferi nălucilor moi o mișcare foarte complexă la care nu pot rezista nici cele mai suspicioase cumetre. Nu numai că vor avea mișcarea lor obișnuită creată de coada tip lopată (Paddletail), ci se va adăuga încă o mișcare de șarpe datorită barbetei.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data