Svartzonker Screw-In-Head (3 pack) - 20 gr.

29.00 RON
Categorii: Accesori Monturi
Brand: Svartzonker

Svartzonker Screw-in-Head sunt niște accesorii perfecte pentru nălucii McRubber. Aceste capete din plumb vin în diferite mărimi și pot fi filetate foarte simplu și ușor în partea centrală a capului nălucilor McRubber. Cu ajutorul acestor Screw-in-Head putem evolua nălucile plastice mai la adâncime, mișcarea lor va fi la fel de perfectă. Sistemul de înșurubare ușurează adaptarea rapidă a greutății pentru orice situație de pescuit. Este mult mai simplu utilizarea lor decât a jig head-urilor, mai ales in cazul nălucilor mai mari. Șurubul și orificiile sunt realizate din sârmă de oțel inoxidabil, foarte durabil. Pentru echilibrul perfect folosiți Svartzonkers Stinger Tackle. Dacă mai considerați ca mai aveți nevoie de niște greutăți adiționale folosiți Screw-in-Dots.

Accesoriile asortate de la Svartzonker pot fi găsite separat ca elemente suplimentare cu scopul de a vă ajuta ca evoluția nălucii Dvs să fie mai eficientă. Gama cuprinde montura Svartzonker Stinger Tackle, Screw-in-Lip, cârlige offset, Shallow Screw, Screw-in-Head, Screw-in-Dot, and jig heads.

Se livrează 3 buc/pachet.Screw-In-Head
Sistemul de înșurubare ușurează adaptarea rapidă a greutății pentru orice situație de pescuit. Este mult mai simplu utilizarea lor decât a jig head-urilor, mai ales in cazul nălucilor mai mari. Șurubul și orificiile sunt realizate din sârmă de oțel inoxidabil, foarte durabil. Pentru echilibrul perfect folosiți Svartzonkers Stinger Tackle. Dacă mai considerați ca mai aveți nevoie de niște greutăți adiționale folosiți Screw-in-Dots.

Accesoriile asortate de la Svartzonker pot fi găsite separat ca elemente suplimentare cu scopul de a vă ajuta ca evoluția nălucii Dvs să fie mai eficientă. Gama cuprinde montura Svartzonker Stinger Tackle, Screw-in-Lip, cârlige offset, Shallow Screw, Screw-in-Head, Screw-in-Dot, and jig heads.

Se livrează 3 buc/pachet.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Svartzonker Screw-in-Head sunt niște accesorii perfecte pentru nălucii McRubber. Aceste capete din plumb vin în diferite mărimi și pot fi filetate foarte simplu și ușor în partea centrală a capului nălucilor McRubber. Cu ajutorul acestor Screw-in-Head putem evolua nălucile plastice mai la adâncime, mișcarea lor va fi la fel de perfectă. Sistemul de înșurubare ușurează adaptarea rapidă a greutății pentru orice situație de pescuit. Este mult mai simplu utilizarea lor decât a jig head-urilor, mai ales in cazul nălucilor mai mari. Șurubul și orificiile sunt realizate din sârmă de oțel inoxidabil, foarte durabil. Pentru echilibrul perfect folosiți Svartzonkers Stinger Tackle. Dacă mai considerați ca mai aveți nevoie de niște greutăți adiționale folosiți Screw-in-Dots.Accesoriile asortate de la Svartzonker pot fi găsite separat ca elemente suplimentare cu scopul de a vă ajuta ca evoluția nălucii Dvs să fie mai eficientă. Gama cuprinde montura Svartzonker Stinger Tackle, Screw-in-Lip, cârlige offset, Shallow Screw, Screw-in-Head, Screw-in-Dot, and jig heads. Se livrează 3 buc/pachet.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare