Svartzonker Quick Fix 10 ml - adeziv

64.00 RON
Brand: Svartzonker

O modalitate excelentă de a repara toate nălucile din plastic moale sfâșiate, rupte cu acest excelent adeziv de tip "solvent sudor" de la Svartzonker. Va lăsa un finisaj moale, fără sudură și naturală, spre deosebire de adezivi de contact tip superglue, sau metoda de lipire prin topire!
Se găsește într-o sticlă de 10 ml cu o perie aplicatoare la îndemână în capac. Pur și simplu aplicați pe ambele părți ale tăieturii, împingeți ușor împreună două minute, apoi lăsați să se odihnească timp de 5 minute, după care năluca Dvs va fi gata iar pentru atacuri devastatoare de știuca!Se găsește într-o sticlă de 10 ml cu o perie aplicatoare la îndemână în capac. Pur și simplu aplicați pe ambele părți ale tăieturii, împingeți ușor împreună două minute, apoi lăsați să se odihnească timp de 5 minute, după care năluca Dvs va fi gata iar pentru atacuri devastatoare de știuca!

">

Adeziv
Mircea Cumpărător verificat 2022-10-27

Cu el faci ca nou de multe ori fiecare shad lucrat de stiuci !!!!Adaugă la favorite    


O modalitate excelentă de a repara toate nălucile din plastic moale sfâșiate, rupte cu acest excelent adeziv de tip "solvent sudor" de la Svartzonker. Va lăsa un finisaj moale, fără sudură și naturală, spre deosebire de adezivi de contact tip superglue, sau metoda de lipire prin topire!Se găsește într-o sticlă de 10 ml cu o perie aplicatoare la îndemână în capac. Pur și simplu aplicați pe ambele părți ale tăieturii, împingeți ușor împreună două minute, apoi lăsați să se odihnească timp de 5 minute, după care năluca Dvs va fi gata iar pentru atacuri devastatoare de știuca!


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare