Svartzonker Queen Kelly Spinnerbait - Coward

69.00 RON
Categorii: Spinnerbaits Naluci
Brand: Svartzonker

În funcție de viteza de recuperare spinnerbait-ul Queen Kelly de la Svartzonker, va coborî de la o jumătate de metru până la 3 metri adâncime. El își găsește pur și simplu drumul prin buruieni și plante, fără să se agațe. Este confecționată din sârmă de oțel inoxidabil, ceea ce ajută la o capturare sigură.

Este prevăzut cu un cap de 33 de grame, 2 lamele în diferite dimensiuni pictate manual, confecționate din alamă placată cu nichel, „fustă” cu bliț holografic pentru a crește și mai mult atractivitatea năluci și 2 cârlige puternice, bine ascuțite în dimensiunea 6/0.

Știuca mare nu poate sta departe de ea!Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    


În funcție de viteza de recuperare spinnerbait-ul Queen Kelly de la Svartzonker, va coborî de la o jumătate de metru până la 3 metri adâncime. El își găsește pur și simplu drumul prin buruieni și plante, fără să se agațe. Este confecționată din sârmă de oțel inoxidabil, ceea ce ajută la o capturare sigură. Este prevăzut cu un cap de 33 de grame, 2 lamele în diferite dimensiuni pictate manual, confecționate din alamă placată cu nichel, „fustă” cu bliț holografic pentru a crește și mai mult atractivitatea năluci și 2 cârlige puternice, bine ascuțite în dimensiunea 6/0. Știuca mare nu poate sta departe de ea!


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data