Svartzonker Paddle Tail (2 pack) - Gold Glitter

35.00 RON
Categorii: Cozi de Rezerva
Brand: Svartzonker

Svartzonker Paddle Tail este o coadă de rezervă dedicat special pentru Svartzonker McTail. Cu aceasta coadă de rezervă tip shad năluca ta McTail poate fi transformată intr-o altă nălucă cu o mișcare șerpuitoare foarte lentă. Este o mișcare super eficient mai ales în timpul ierni sau primăvara devreme.

Cozile de rezervă de la Svartzonker acoperă toate necesitățile posibile în domeniu a unui pescar de spinning. Din aceasta gamă fac parte: Svartzonker Big Tail, Big Tail Junior, Glide Tail, Glide Tail Junior, Paddle Tail si Xtra Tail SZ (cu montura inclusă). Aceste monturi pot fi înșurubate foarte ușor și fixate cu o picătură de adeziv de contact, după care sunt gata pentru pescuit.

Se livrează 2 buc/pachet.
Paddle Tail


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    

Svartzonker Paddle Tail este o coadă de rezervă dedicat special pentru Svartzonker McTail. Cu aceasta coadă de rezervă tip shad năluca ta McTail poate fi transformată intr-o altă nălucă cu o mișcare șerpuitoare foarte lentă. Este o mișcare super eficient mai ales în timpul ierni sau primăvara devreme. Cozile de rezervă de la Svartzonker acoperă toate necesitățile posibile în domeniu a unui pescar de spinning. Din aceasta gamă fac parte: Svartzonker Big Tail, Big Tail Junior, Glide Tail, Glide Tail Junior, Paddle Tail si Xtra Tail SZ (cu montura inclusă). Aceste monturi pot fi înșurubate foarte ușor și fixate cu o picătură de adeziv de contact, după care sunt gata pentru pescuit. Se livrează 2 buc/pachet.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare