Saxa Shade "The Pike Edition" - 7'7" 30-90 g - Spinning Rod

890.00 RON
Brand: Saxa

Lanseta finlandeza Saxa Shade 7’7’’ 30 - 90 g - The Pike Edition - este o laseta ușoară în categoria grea! Această lanseta este proiectată pentru pescuitul știucii cu năluci grele, un pescuit foarte popular în Europa de Nord.
Blancul este fabricat din fibră de carbon de 40T și are un set de inele Fuji și suportul de mulineta tot Fuji, care este proiectat astfel încât să puteți tine degetul pe blanc.
Inelele de pe această lanseta sunt mici și de calitate, astfel încât acestea să ghideze firul cât mai aproape posibil de blanc, astfel încât să simțiți și cel mai mic țac.

Această lanseta are o coloană foarte puternică, în același timp vârful are acțiune mai moale, astfel încât la recuperare să aveți un contact super-bun cu năluca, chiar dacă folosiți un fir textil. Coloana vertebrală puternica a lansetei va arăta în dril fermitatea sa, chiar dacă aveți o știucă mare în dril.
Lanseta cântărește doar 136 g, deci este foarte confortabil la pescuit, și are puterea de aruncare pana la 90 g. Lungimea lansetei este de 7’7’’(≃ 231 cm). Este confecționat din 2 bucăți, deci este ușor de transportat și când călătoriți.

Saxa Shade 7’7’’ 30 - 90 g - The Pike Edition are un design foarte frumos, cu mânere de calitate EVA. Mânerele sunt concepute pentru diferite metode de aruncare, dacă vă place cu mâner mai lung, păstrați cuiul între degete și lăsați năluca să zboare sau să prindeți de EVA de partea superioara și astfel se va folosi un mâner ușor mai scurt.

Fie ca ești un pescar cu experiență sau un începător această lanseta face parte din categoria „must have”- trebuie să am!

Lansetele Saxa Shade beneficiază de o garanție de 3 ani.

Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.

Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.">


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Lanseta finlandeza Saxa Shade 7’7’’ 30 - 90 g - The Pike Edition - este o laseta ușoară în categoria grea! Această lanseta este proiectată pentru pescuitul știucii cu năluci grele, un pescuit foarte popular în Europa de Nord.Blancul este fabricat din fibră de carbon de 40T și are un set de inele Fuji și suportul de mulineta tot Fuji, care este proiectat astfel încât să puteți tine degetul pe blanc.Inelele de pe această lanseta sunt mici și de calitate, astfel încât acestea să ghideze firul cât mai aproape posibil de blanc, astfel încât să simțiți și cel mai mic țac.Această lanseta are o coloană foarte puternică, în același timp vârful are acțiune mai moale, astfel încât la recuperare să aveți un contact super-bun cu năluca, chiar dacă folosiți un fir textil. Coloana vertebrală puternica a lansetei va arăta în dril fermitatea sa, chiar dacă aveți o știucă mare în dril.Lanseta cântărește doar 136 g, deci este foarte confortabil la pescuit, și are puterea de aruncare pana la 90 g. Lungimea lansetei este de 7’7’’(≃ 231 cm). Este confecționat din 2 bucăți, deci este ușor de transportat și când călătoriți.Saxa Shade 7’7’’ 30 - 90 g - The Pike Edition are un design foarte frumos, cu mânere de calitate EVA. Mânerele sunt concepute pentru diferite metode de aruncare, dacă vă place cu mâner mai lung, păstrați cuiul între degete și lăsați năluca să zboare sau să prindeți de EVA de partea superioara și astfel se va folosi un mâner ușor mai scurt.Fie ca ești un pescar cu experiență sau un începător această lanseta face parte din categoria „must have”- trebuie să am! Lansetele Saxa Shade beneficiază de o garanție de 3 ani. Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare