Saxa Duolock Snap - Size 0 - agrafa

19.00 RON
Categorii: Accesori Monturi
Brand: Saxa

Agrafa Saxa Duolock Snap este special conceput pentru pescuitul cu năluci. Utilizați aceste agrafe atunci când doriți o prezentare mai ușoară fără vârtej sau puteți să le utilizați în confecționarea strunelor. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu într-un dril cu monstru’.

Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mici, woblere sau plastice moi. Dimensiunile mai mari funcționează bine cu linguri mai mari, cu jerkbaits și năluci plastice mari.

Size 4 - 41 kg

Size 3 - 30 kg

Size 2 - 23 kg

Size 1 - 14 kg

Size 0 - 14 kg

Un pachet conține 10 bucăți.Varteje şi agrafe


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    


Agrafa Saxa Duolock Snap este special conceput pentru pescuitul cu năluci. Utilizați aceste agrafe atunci când doriți o prezentare mai ușoară fără vârtej sau puteți să le utilizați în confecționarea strunelor. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu într-un dril cu monstru’. Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mici, woblere sau plastice moi. Dimensiunile mai mari funcționează bine cu linguri mai mari, cu jerkbaits și năluci plastice mari. Size 4 - 41 kg Size 3 - 30 kgSize 2 - 23 kg Size 1 - 14 kgSize 0 - 14 kg Un pachet conține 10 bucăți.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare