Saxa Brass Rolling Swivel & Duolock Snap - Size 2 - agrafa cu vartej

19.00 RON
Categorii: Accesori Monturi
Brand: Saxa

Si aceasta agrafa cu vartej Saxa este special conceput pentru pescuitul cu năluci. Brass Rolling Swivel este un vârtej care vă ajută să reduceți răsucirea firului, agrafa Duolock Snap este ușor de utilizat, pentru a permite să schimbați mai repede nălucile. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu într-un dril cu monstru’.

Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mici, linguri, rotative sau plastice moi. Dimensiunile mai mari funcționează bine cu linguri mai mari, cu jerkbaits și năluci plastice mari.

Size 8 - 14 kg

Size 6 - 14 kg

Size 4 - 23 kg

Size 2 – 30 kg

Un pachet conține 5 bucăți.



Varteje şi agrafe

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


Si aceasta agrafa cu vartej Saxa este special conceput pentru pescuitul cu năluci. Brass Rolling Swivel este un vârtej care vă ajută să reduceți răsucirea firului, agrafa Duolock Snap este ușor de utilizat, pentru a permite să schimbați mai repede nălucile. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu într-un dril cu monstru’. Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mici, linguri, rotative sau plastice moi. Dimensiunile mai mari funcționează bine cu linguri mai mari, cu jerkbaits și năluci plastice mari. Size 8 - 14 kg Size 6 - 14 kg Size 4 - 23 kg Size 2 – 30 kg Un pachet conține 5 bucăți.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data