Saxa Brass Ball Bearing Swivel & Crosslock Snap - Size 2 - agrafa cu vartej cu rulment

29.00 RON
Categorii: Accesori Monturi
Brand: Saxa

Saxa Brass Ball Bearing Sviwel & Crosslock Snap este special conceput pentru pescuitul cu năluci. Vârtejul Brass Ball Bearing Sviwel folosit este unul cu rulment, care vă ajută să reduceți răsucirea firului. Agrafele Crosslock Snap sunt sigure, sunt concepute astfel încât nu trebuie sa faceți griji, fiindcă nu se deschid de singura. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu într-un dril cu monstru’.

Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mici, linguri, rotative sau plastice moi. Dimensiunile mai mari funcționează bine cu linguri mai mari, cu jerkbaits și năluci plastice mari.

Size 2 - 14 kg

Size 1 - 10 kg

Un pachet conține 5 bucăți.Varteje şi agrafe
Adaugă la favorite    

Saxa Brass Ball Bearing Sviwel & Crosslock Snap este special conceput pentru pescuitul cu năluci. Vârtejul Brass Ball Bearing Sviwel folosit este unul cu rulment, care vă ajută să reduceți răsucirea firului. Agrafele Crosslock Snap sunt sigure, sunt concepute astfel încât nu trebuie sa faceți griji, fiindcă nu se deschid de singura. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu într-un dril cu monstru’. Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mici, linguri, rotative sau plastice moi. Dimensiunile mai mari funcționează bine cu linguri mai mari, cu jerkbaits și năluci plastice mari. Size 2 - 14 kg Size 1 - 10 kg Un pachet conține 5 bucăți.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare