SaBoFlex Softbait Quick Dip - Fluo Yellow

59.00 RON
Categorii: Alte Produse
Brand: Svartzonker

Quick Dip de la Svartzonker este o vopsea fantastica cu care poți schimba jocul in mers... Poți sa dai o culoare mai speciala nălucii tale, sau poți schimba culoarea cozii daca vrei, numai de tine depinde.

Quick Dip are o aderență foarte buna și poate fi folosit peste tot. Acasă sau pe baltă, și atât pe vreme rece, cât și pe cea caldă.
Cu Quick Dip îți poți picta orice model vrei tu (biban, roșioara, etc), ochii nălucii, poți sa te adaptezi rapid condițiilor actuale pe balta, fără a avea nevoie de scule speciale.
Timpul de uscare este de aproximativ 2-7 minute, în funcție de cât de multă vopsea utilizați. Obțineți cele mai bune rezultate dacă o folosiți cu o noapte înainte de pescuit.

Rețineți că suprafața vopsita cu Quick Dip devine un pic rigid, deci nu se recomanda să-l vopsiți întreaga nălucă sau părți mai mari din ea.

Asigurați-vă că agitați întotdeauna borcanul înainte de utilizare, ștergeți năluca din plastic moale cu diluant sau acetonă și folosiți-l într-o zonă bine ventilată. Poate fi curățată cu acetonă.

Un produs magic care este perfect pentru a avea în cutia ta de scule, poți intervenii oricând, aplicând culoarea cea mai potrivita atunci și acolo unde este nevoie, pe maul apei sau în barca, și poți intra din nou în joc cu șanse mărite.

Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Quick Dip de la Svartzonker este o vopsea fantastica cu care poți schimba jocul in mers... Poți sa dai o culoare mai speciala nălucii tale, sau poți schimba culoarea cozii daca vrei, numai de tine depinde.Quick Dip are o aderență foarte buna și poate fi folosit peste tot. Acasă sau pe baltă, și atât pe vreme rece, cât și pe cea caldă.Cu Quick Dip îți poți picta orice model vrei tu (biban, roșioara, etc), ochii nălucii, poți sa te adaptezi rapid condițiilor actuale pe balta, fără a avea nevoie de scule speciale.Timpul de uscare este de aproximativ 2-7 minute, în funcție de cât de multă vopsea utilizați. Obțineți cele mai bune rezultate dacă o folosiți cu o noapte înainte de pescuit.Rețineți că suprafața vopsita cu Quick Dip devine un pic rigid, deci nu se recomanda să-l vopsiți întreaga nălucă sau părți mai mari din ea.Asigurați-vă că agitați întotdeauna borcanul înainte de utilizare, ștergeți năluca din plastic moale cu diluant sau acetonă și folosiți-l într-o zonă bine ventilată. Poate fi curățată cu acetonă.Un produs magic care este perfect pentru a avea în cutia ta de scule, poți intervenii oricând, aplicând culoarea cea mai potrivita atunci și acolo unde este nevoie, pe maul apei sau în barca, și poți intra din nou în joc cu șanse mărite.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare