Nettel Laken - Firetiger Pout

79.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Kanalgratis

Nettel Laken este o imitație extrem de reală a unui țipar, care este un peste prada comun în multe ape și năluca arată ca o combinație între țipar și guvid. Năluca se mișcă lent și pare a fii o țintă ușoară pentru prădătorii flămânzi, care a fost și ideea originară din spatele năluci. Prădătorii preferă întotdeauna un țipar pe meniu!

Cu un design făcut cu foarte mare atenție, Nettel Laken arată nu numai foarte bine, dar este și preferatul știucilor și somnilor mari. Aripile sale pectorale și forma corpului creează o siluetă interesantă din orice unghi pe care prădătorul îl poate vedea urmărindu-l. Împreună cu acțiunea cozii ascuțite dă iluzia unei prăzi ușoare și gustoase - prădătorii pur și simplu nu pot rezista să atace cu o lovitură puternică!

Aceasta este deja a treia generație de Nettel Laken și de la bun început sa dovedit a fi foarte eficientă, este o nălucă care a prins foarte mulți pești mari. De asemenea, este folosit frecvent și de către pescari de competiție în mai multe turnee cu rezultate foarte bune. Uneori, Nettel Laken pare a fi irezistibil nu numai pentru peștii flămânzi dar chiar și pentru cei mai sceptici.

Pentru ape de adâncime mai mică se montează cu Shallow Screw, pentru pescuitul în ape de adâncime mai mare se folosește montura pe Screw-In-Head împreună cu un Shallow Stinger Small. Unii pescari preferă să utilizeze cârlige de 3/0 pentru cea mai bună performanță, dar și cârligele 2/0, lucrează la fel de bine. Dacă trebuie schimbat des greutate năluci folosiți Shallow Screw sau Shallow Stinger Small împreuna cu Fastach Sinker sau Screw-In-Dots.

Faceți click aici pentru a viziona Nettel Laken în acțiune!

Are lungimea de 28 cm cu coada întinsă si greutatea de 75 gr.

Proiectat de Björn Nettelbladt în Blekinge, Suedia.

27-34 cm
71-100g
Curly tail
Shallow Screw, pentru pescuitul în ape de adâncime mai mare se folosește montura pe Screw-In-Head împreună cu un Shallow Stinger Small. Unii pescari preferă să utilizeze cârlige de 3/0 pentru cea mai bună performanță, dar și cârligele 2/0, lucrează la fel de bine. Dacă trebuie schimbat des greutate năluci folosiți Shallow Screw sau Shallow Stinger Small împreuna cu Fastach Sinker sau Screw-In-Dots.

Faceți click aici pentru a viziona Nettel Laken în acțiune!

Are lungimea de 28 cm cu coada întinsă si greutatea de 75 gr.

Proiectat de Björn Nettelbladt în Blekinge, Suedia.">


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Nettel Laken este o imitație extrem de reală a unui țipar, care este un peste prada comun în multe ape și năluca arată ca o combinație între țipar și guvid. Năluca se mișcă lent și pare a fii o țintă ușoară pentru prădătorii flămânzi, care a fost și ideea originară din spatele năluci. Prădătorii preferă întotdeauna un țipar pe meniu!Cu un design făcut cu foarte mare atenție, Nettel Laken arată nu numai foarte bine, dar este și preferatul știucilor și somnilor mari. Aripile sale pectorale și forma corpului creează o siluetă interesantă din orice unghi pe care prădătorul îl poate vedea urmărindu-l. Împreună cu acțiunea cozii ascuțite dă iluzia unei prăzi ușoare și gustoase - prădătorii pur și simplu nu pot rezista să atace cu o lovitură puternică!Aceasta este deja a treia generație de Nettel Laken și de la bun început sa dovedit a fi foarte eficientă, este o nălucă care a prins foarte mulți pești mari. De asemenea, este folosit frecvent și de către pescari de competiție în mai multe turnee cu rezultate foarte bune. Uneori, Nettel Laken pare a fi irezistibil nu numai pentru peștii flămânzi dar chiar și pentru cei mai sceptici.Pentru ape de adâncime mai mică se montează cu Shallow Screw, pentru pescuitul în ape de adâncime mai mare se folosește montura pe Screw-In-Head împreună cu un Shallow Stinger Small. Unii pescari preferă să utilizeze cârlige de 3/0 pentru cea mai bună performanță, dar și cârligele 2/0, lucrează la fel de bine. Dacă trebuie schimbat des greutate năluci folosiți Shallow Screw sau Shallow Stinger Small împreuna cu Fastach Sinker sau Screw-In-Dots.Faceți click aici pentru a viziona Nettel Laken în acțiune!Are lungimea de 28 cm cu coada întinsă si greutatea de 75 gr.Proiectat de Björn Nettelbladt în Blekinge, Suedia.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare