Nettel Juvenile (2 pack) - Clear Blue Lemonade

59.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Kanalgratis

Indiferent dacă vrei să prinzi știucă, șalău, biban mare, sau orice alt prădător, această nălucă te va ajuta și atunci când celelalte năluci nu dau rezultate…
Nettel Juvenile este fratele mai mic a năluci originale Nettel Laken, făcut de suedezul Björn Nettelbladt. Originalul Nettel Laken este o nălucă foarte prinzătoare, au fost câștigate mai multe concursuri renumite cu ajutorul acestei năluci, însă mulți au cerut și o variantă mai mică, potrivită pentru pescuitul în locurile foarte frecventate precum și în turnee.

Ne place să-l montăm cu un Svartzonker Stinger Tackle - X-Small, sau pe un cârlig offset 10/0 pentru pescuitul anti-brădiș.

  • 19 cm, cu coada întinsă.
  • 25 g
  • Se livrează 2 buc/pachet.


19 cm
20-30g
Curly tail
Nettel Laken, făcut de suedezul Björn Nettelbladt. Originalul Nettel Laken este o nălucă foarte prinzătoare, au fost câștigate mai multe concursuri renumite cu ajutorul acestei năluci, însă mulți au cerut și o variantă mai mică, potrivită pentru pescuitul în locurile foarte frecventate precum și în turnee.

Ne place să-l montăm cu un Svartzonker Stinger Tackle - X-Small, sau pe un cârlig offset 10/0 pentru pescuitul anti-brădiș.

  • 19 cm, cu coada întinsă.
  • 25 g
  • Se livrează 2 buc/pachet.
">


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Indiferent dacă vrei să prinzi știucă, șalău, biban mare, sau orice alt prădător, această nălucă te va ajuta și atunci când celelalte năluci nu dau rezultate…Nettel Juvenile este fratele mai mic a năluci originale Nettel Laken, făcut de suedezul Björn Nettelbladt. Originalul Nettel Laken este o nălucă foarte prinzătoare, au fost câștigate mai multe concursuri renumite cu ajutorul acestei năluci, însă mulți au cerut și o variantă mai mică, potrivită pentru pescuitul în locurile foarte frecventate precum și în turnee.Ne place să-l montăm cu un Svartzonker Stinger Tackle - X-Small, sau pe un cârlig offset 10/0 pentru pescuitul anti-brădiș.19 cm, cu coada întinsă.25 gSe livrează 2 buc/pachet.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare