Miuras Mouse Mini - Baitfish

169.00 RON
Categorii: Naluci Speciale Naluci

Miuras Mouse este o nălucă proiectată de italianul Maurizio Carini și de când este în piață s-a prins cu ea o cantitate extremă de știuci mari.

Această nălucă a adus victoria din FLY VS JERK 10 pentru Stefan Trumstedt și Pierre Monjarret, care au prins o știucă de 127 cm / 13,88 kg, respectiv o știucă de 114 cm / 10,6 kg cu mouse-ul Miuras chiar în episodul final. De atunci interesul pentru această nălucă a explodat. Și asta dintr-un motiv întemeiat - este un adevărat magnet de știucă mare.

Profilul mare combinat cu „nasul” plat din față care împinge și dizlocă multă apă, iar coada dublă care se mișcă la orice viteză de recuperare, astfel năluca este gustarea perfectă pentru o știucă mare care caută o masă ușoară. Poate fi pescuit extrem de lent. Se scufundă încet și puteți pescui cu ea aproape de luciul apei, dar puteți, de asemenea, să atașați o greutate Fastach Sinker în nas și astfel puteți să o jucați la orice adâncime doriți.

O nălucă indispensabilă pentru toți pescarii serioși de știucă!

20 cm, 60 gFastach Sinker în nas și astfel puteți să o jucați la orice adâncime doriți.

O nălucă indispensabilă pentru toți pescarii serioși de știucă!

20 cm, 60 g

">

Promptitudine
Nicolae Cumpărător verificat 2022-09-08

Echipa eficienta !

Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Miuras Mouse este o nălucă proiectată de italianul Maurizio Carini și de când este în piață s-a prins cu ea o cantitate extremă de știuci mari. Această nălucă a adus victoria din FLY VS JERK 10 pentru Stefan Trumstedt și Pierre Monjarret, care au prins o știucă de 127 cm / 13,88 kg, respectiv o știucă de 114 cm / 10,6 kg cu mouse-ul Miuras chiar în episodul final. De atunci interesul pentru această nălucă a explodat. Și asta dintr-un motiv întemeiat - este un adevărat magnet de știucă mare. Profilul mare combinat cu „nasul” plat din față care împinge și dizlocă multă apă, iar coada dublă care se mișcă la orice viteză de recuperare, astfel năluca este gustarea perfectă pentru o știucă mare care caută o masă ușoară. Poate fi pescuit extrem de lent. Se scufundă încet și puteți pescui cu ea aproape de luciul apei, dar puteți, de asemenea, să atașați o greutate Fastach Sinker în nas și astfel puteți să o jucați la orice adâncime doriți. O nălucă indispensabilă pentru toți pescarii serioși de știucă! 20 cm, 60 g


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare