Hooligan Roach - Motorpike

79.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Kanalgratis

Hooligan Roach este un softbait nou, super cool, creat de Ola Rasmusson, omul din spatele lui Ola Lures. Năluca are un profil larg și o mișcare de balansare perfect calmă și naturală, care sa dovedit a fi extrem de eficientă pentru știuca mare. Pe parcursul primului an de după lansare, a prins mulți știuci mari de peste 10 kg în diferite condiții de pescuit.

Coada mare creează o mișcare unică pe toată suprafața nălucii, de la codă până la nas, care transmite vibrații masive în apă. În combinație cu profilul larg, este foarte ușor de observat pentru știuci chiar de la distanță.

Poate fi montat atât cu Shallow Screw, sau pentru pescuitul în ape de adâncime mai mare se folosește montura pe Screw-In-Head împreună cu un Shallow Stinger Small. Merge perfect și combinația Shallow Stinger Small cu Fastach Sinker sau cu Screw-In-Dots. Țineți minte că știucile mari în majoritatea cazurilor preferă o pradă neavizată cu mișcare calmă, calculabilă. De regulă sunt foarte precauți, nu se aventurează pentru o pradă nesigură. Hooligan Roach se pare a fii o pește pradă destul de mare cu o mișcare suficient de calculabilă ca să merite efortul...

Are lungimea de 21 cm si greutatea de 115 g.

Proiectat de Ola Rasmusson din Blekinge, Suedia.21 cm
peste 100g
Paddle tail
Shallow Screw, sau pentru pescuitul în ape de adâncime mai mare se folosește montura pe Screw-In-Head împreună cu un Shallow Stinger Small. Merge perfect și combinația Shallow Stinger Small cu Fastach Sinker sau cu Screw-In-Dots. Țineți minte că știucile mari în majoritatea cazurilor preferă o pradă neavizată cu mișcare calmă, calculabilă. De regulă sunt foarte precauți, nu se aventurează pentru o pradă nesigură. Hooligan Roach se pare a fii o pește pradă destul de mare cu o mișcare suficient de calculabilă ca să merite efortul...

Are lungimea de 21 cm si greutatea de 115 g.

Proiectat de Ola Rasmusson din Blekinge, Suedia.

">


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    

Hooligan Roach este un softbait nou, super cool, creat de Ola Rasmusson, omul din spatele lui Ola Lures. Năluca are un profil larg și o mișcare de balansare perfect calmă și naturală, care sa dovedit a fi extrem de eficientă pentru știuca mare. Pe parcursul primului an de după lansare, a prins mulți știuci mari de peste 10 kg în diferite condiții de pescuit. Coada mare creează o mișcare unică pe toată suprafața nălucii, de la codă până la nas, care transmite vibrații masive în apă. În combinație cu profilul larg, este foarte ușor de observat pentru știuci chiar de la distanță. Poate fi montat atât cu Shallow Screw, sau pentru pescuitul în ape de adâncime mai mare se folosește montura pe Screw-In-Head împreună cu un Shallow Stinger Small. Merge perfect și combinația Shallow Stinger Small cu Fastach Sinker sau cu Screw-In-Dots. Țineți minte că știucile mari în majoritatea cazurilor preferă o pradă neavizată cu mișcare calmă, calculabilă. De regulă sunt foarte precauți, nu se aventurează pentru o pradă nesigură. Hooligan Roach se pare a fii o pește pradă destul de mare cu o mișcare suficient de calculabilă ca să merite efortul... Are lungimea de 21 cm si greutatea de 115 g. Proiectat de Ola Rasmusson din Blekinge, Suedia.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare