Hooligan Roach JR 15 cm - Real Roach

59.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Kanalgratis

Hooligan Roach JR 15 cm este un softbait de știucă super prinzătoare, proiectat de Ola Rasmusson, omul din spatele brandului Ola Lures. Năluca are un profil larg și o mișcare perfectă, calmă și naturală, care s-a dovedit extrem de eficientă pentru știucile mari.
Coada mare creează o mișcare unică, pune în mișcare toată năluca, din coda pana-n nas, mișcare, care generează vibrații masive în apă. Combinat cu profilul larg, este foarte ușor pentru știucă să-l vadă de la distanță.
Poate fi montat atât pe shallow screw pentru pescuit în apă cu o adâncime mai mică, cât și pe Flexhead sau alte Jig Heads pentru pescuit mai adânc. Nouă ne place să folosim cu M-WAR Shallow Stinger - Single 1/0 de la Svartzonker.

45 gr, 15 cm

Proiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.13-17 cm
31-50g
Paddle tail
shallow screw pentru pescuit în apă cu o adâncime mai mică, cât și pe Flexhead sau alte Jig Heads pentru pescuit mai adânc. Nouă ne place să folosim cu M-WAR Shallow Stinger - Single 1/0 de la Svartzonker.

45 gr, 15 cm

Proiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Hooligan Roach JR 15 cm este un softbait de știucă super prinzătoare, proiectat de Ola Rasmusson, omul din spatele brandului Ola Lures. Năluca are un profil larg și o mișcare perfectă, calmă și naturală, care s-a dovedit extrem de eficientă pentru știucile mari.Coada mare creează o mișcare unică, pune în mișcare toată năluca, din coda pana-n nas, mișcare, care generează vibrații masive în apă. Combinat cu profilul larg, este foarte ușor pentru știucă să-l vadă de la distanță.Poate fi montat atât pe shallow screw pentru pescuit în apă cu o adâncime mai mică, cât și pe Flexhead sau alte Jig Heads pentru pescuit mai adânc. Nouă ne place să folosim cu M-WAR Shallow Stinger - Single 1/0 de la Svartzonker. 45 gr, 15 cm Proiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare