Hooligan Roach JR 15 cm - Original Gangster

59.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Kanalgratis

Hooligan Roach este un softbait de știucă super prinzătoare, proiectat de Ola Rasmusson, omul din spatele brandului Ola Lures. Năluca are un profil larg și o mișcare perfectă, calmă și naturală, care s-a dovedit extrem de eficientă pentru știucile mari.
Coada mare creează o mișcare unică, pune în mișcare toată năluca, din coda pana-n nas, mișcare, care generează vibrații masive în apă. Combinat cu profilul larg, este foarte ușor pentru știucă să-l vadă de la distanță.
Poate fi montat atât pe shallow screw pentru pescuit în apă cu o adâncime mai mică, cât și pe Flexhead sau alte Jig Heads pentru pescuit mai adânc. Nouă ne place să folosim cu Stinger Tackle X-small de la Svartzonker.

45 gr, 15 cm

Proiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.13-17 cm
31-50g
Paddle tail
shallow screw pentru pescuit în apă cu o adâncime mai mică, cât și pe Flexhead sau alte Jig Heads pentru pescuit mai adânc. Nouă ne place să folosim cu Stinger Tackle X-small de la Svartzonker.

45 gr, 15 cm

Proiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.

">
Adaugă la favorite    


Hooligan Roach este un softbait de știucă super prinzătoare, proiectat de Ola Rasmusson, omul din spatele brandului Ola Lures. Năluca are un profil larg și o mișcare perfectă, calmă și naturală, care s-a dovedit extrem de eficientă pentru știucile mari.Coada mare creează o mișcare unică, pune în mișcare toată năluca, din coda pana-n nas, mișcare, care generează vibrații masive în apă. Combinat cu profilul larg, este foarte ușor pentru știucă să-l vadă de la distanță.Poate fi montat atât pe shallow screw pentru pescuit în apă cu o adâncime mai mică, cât și pe Flexhead sau alte Jig Heads pentru pescuit mai adânc. Nouă ne place să folosim cu Stinger Tackle X-small de la Svartzonker.45 gr, 15 cmProiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data