Hooligan Roach Baby 9,5 cm (6 pack) - Saphire Blue

39.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Kanalgratis

Hooligan Roach Baby 9,5 cm este o nălucă excelentă pentru orice prădător precum știuca, bibanul sau șalăul!

Hooligan Roach este proiectat inițial de creatorul suedez de năluci Ola Rasmusson. Aceasta este o dimensiune mai mică a nălucii super prinzătoare, Hooligan Roach original de 21cm. Are un profil larg și o mișcare perfectă de balansare naturală și calmă, care va declanșa atacul prădătorului care înoată în împrejurime!

Coada mare creează o mișcare unică în tot corpul nălucii, din codă până în nas, mișcare, care generează vibrații masive în apă. Combinat cu profilul larg, este foarte ușor pentru prădător să-l vadă de la distanță.

Vă recomandăm să-l folosiți cu un jig de 4/0.

9,5 cm, și 10gr.

Proiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.8-10 cm
5-10g
Paddle tail
jig de 4/0.

9,5 cm, și 10gr.

Proiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Hooligan Roach Baby 9,5 cm este o nălucă excelentă pentru orice prădător precum știuca, bibanul sau șalăul!Hooligan Roach este proiectat inițial de creatorul suedez de năluci Ola Rasmusson. Aceasta este o dimensiune mai mică a nălucii super prinzătoare, Hooligan Roach original de 21cm. Are un profil larg și o mișcare perfectă de balansare naturală și calmă, care va declanșa atacul prădătorului care înoată în împrejurime!Coada mare creează o mișcare unică în tot corpul nălucii, din codă până în nas, mișcare, care generează vibrații masive în apă. Combinat cu profilul larg, este foarte ușor pentru prădător să-l vadă de la distanță.Vă recomandăm să-l folosiți cu un jig de 4/0.9,5 cm, și 10gr. Proiectat de Ola Rasmusson în Blekinge, Suedia.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare