Hidehook Large Shallow 21 cm - Rainbow

69.00 RON
Categorii: Naluci Naluci Speciale
Brand: Hidehook

Hidehook este o nălucă anti-brădiș, brevetată, de generație nouă. Este creat pentru pescuii în zone de altfel dificile, acoperite cu vegetație subacvatică, cu brădiș și stuf. Este imitația perfectă a peștilor pradă care se ascund prin iarbă și brădiș. In astfel de zone greu de pescuit Hidehook are o eficacitatea incredibilă.

Suporturile de cârlige unice ale nălucii Hidehook fac posibil ca cele două cârlige să fie întotdeauna în poziția corectă atunci când un prădător lovește năluca. După un atac, cârligele se eliberează din suporturile lor rotative, iar peștele nu mai este capabil să scape, sau să distrugă năluca datorită acestui suport rotativ și puternic. Cârligele rotitoare ascunse în interior asigură o mișcare naturală și atractivă nălucii, care trece prin vegetație exact ca o pește-pradă fără să se agațe. De asemenea aceste cârlige cu suportul lor rotativ au îmbunătățit semnificativ șansele de agățare a răpitorului în momentul în care atacă furibund năluca.

  • Cârlige sunt ascunse în interiorul nălucii
  • Suporturile cârligului unice îmbunătățesc hookset-ul
  • Eliberare mai ușoară, cu mai puține daune asupra peștilor (C&R)
  • Echipat la interior cu bilele de metal zăngănitoare, care cresc atractivitate nălucii

Hidehook Large Shallow a fost primul model care a fost lansat. Nălucile Hidehook cu cele două cârlige ascunse au câștigat un interes deosebit între pescari de răpitori din Finlanda, Suedia și Danemarca. Cu aceste năluci extraordinare au fost capturate multe știuci mari de peste un metru din zone greu accesibile cu alte năluci.

Lungime: 21 cm
Greutate: 59 gr
">


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Hidehook este o nălucă anti-brădiș, brevetată, de generație nouă. Este creat pentru pescuii în zone de altfel dificile, acoperite cu vegetație subacvatică, cu brădiș și stuf. Este imitația perfectă a peștilor pradă care se ascund prin iarbă și brădiș. In astfel de zone greu de pescuit Hidehook are o eficacitatea incredibilă. Suporturile de cârlige unice ale nălucii Hidehook fac posibil ca cele două cârlige să fie întotdeauna în poziția corectă atunci când un prădător lovește năluca. După un atac, cârligele se eliberează din suporturile lor rotative, iar peștele nu mai este capabil să scape, sau să distrugă năluca datorită acestui suport rotativ și puternic. Cârligele rotitoare ascunse în interior asigură o mișcare naturală și atractivă nălucii, care trece prin vegetație exact ca o pește-pradă fără să se agațe. De asemenea aceste cârlige cu suportul lor rotativ au îmbunătățit semnificativ șansele de agățare a răpitorului în momentul în care atacă furibund năluca. Cârlige sunt ascunse în interiorul nălucii Suporturile cârligului unice îmbunătățesc hookset-ul Eliberare mai ușoară, cu mai puține daune asupra peștilor (C&R) Echipat la interior cu bilele de metal zăngănitoare, care cresc atractivitate nălucii Hidehook Large Shallow a fost primul model care a fost lansat. Nălucile Hidehook cu cele două cârlige ascunse au câștigat un interes deosebit între pescari de răpitori din Finlanda, Suedia și Danemarca. Cu aceste năluci extraordinare au fost capturate multe știuci mari de peste un metru din zone greu accesibile cu alte năluci. Lungime: 21 cmGreutate: 59 gr


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare