Headbanger RockerHead Stinger 2/0 - Black

59.90 RON
Categorii: Accesori Monturi
Brand: Headbanger

Headbanger RockerHead Stinger este o montură denumit stinger pentru nălucile Headbanger FireTail, dar nu numai. Concepute pentru recuperări normale și lente, de preferință cu pauze care adesea întorc năluca cu 90 de grade în lateral. Aceste stingere, prevăzute cu cap RockerHead produc acțiuni nemaivăzute, impredictibile, și irezistibile pentru cumătre. RockerHead Stinger Shallow cu capul său transparent din policarbonat este perfect pentru pescuitul la suprafața, în golfurile cu apă mică unde stau știucile după depunerea icrelor primăvara, sau în zone cu vegetație abundentă. Dacă este necesar, RockerHead se înlocuiește cu ușurință cu un Fastach Sinker. Varianta RockerHead Stinger Black cu capul sau negru, cu o greutate mai mare se folosește in apa mai adâncă.

Pentru FireTail 21 cm - 21gStinger
Headbanger FireTail, dar nu numai. Concepute pentru recuperări normale și lente, de preferință cu pauze care adesea întorc năluca cu 90 de grade în lateral. Aceste stingere, prevăzute cu cap RockerHead produc acțiuni nemaivăzute, impredictibile, și irezistibile pentru cumătre. RockerHead Stinger Shallow cu capul său transparent din policarbonat este perfect pentru pescuitul la suprafața, în golfurile cu apă mică unde stau știucile după depunerea icrelor primăvara, sau în zone cu vegetație abundentă. Dacă este necesar, RockerHead se înlocuiește cu ușurință cu un Fastach Sinker. Varianta RockerHead Stinger Black cu capul sau negru, cu o greutate mai mare se folosește in apa mai adâncă.

Pentru FireTail 21 cm - 21g

">


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    

Headbanger RockerHead Stinger este o montură denumit stinger pentru nălucile Headbanger FireTail, dar nu numai. Concepute pentru recuperări normale și lente, de preferință cu pauze care adesea întorc năluca cu 90 de grade în lateral. Aceste stingere, prevăzute cu cap RockerHead produc acțiuni nemaivăzute, impredictibile, și irezistibile pentru cumătre. RockerHead Stinger Shallow cu capul său transparent din policarbonat este perfect pentru pescuitul la suprafața, în golfurile cu apă mică unde stau știucile după depunerea icrelor primăvara, sau în zone cu vegetație abundentă. Dacă este necesar, RockerHead se înlocuiește cu ușurință cu un Fastach Sinker. Varianta RockerHead Stinger Black cu capul sau negru, cu o greutate mai mare se folosește in apa mai adâncă. Pentru FireTail 21 cm - 21g


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare