Headbanger FireTail 21 cm - Dirty Roach

49.90 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Headbanger

Fabricat dintr-un material plastic rezistent, Headbanger FireTail are un profil larg și o coadă mare tip "curly". Coada proiectată cu mare grijă oferă nălucii o mișcare de neegalat în formă de S, cu o mulțime de bliț. Montează-l cum îți place, poți folosi cu unul dintre RockerHead Stingers și năluca va avea o mișcare incitantă, impredictibilă, de nerefuzat chiar și pentru cumătre bătrâne și viclene. Poți monta și cu un stinger clasic dacă nu vrei o mișcare foarte accentuată, sau cu un cârlig offset dacă pescuiești în zone cu vegetație abundentă. Dacă vrei ca năluca ta letală să coboare mai adânc atunci pune în nas un fastach sinker, sau folosește un screw-in-dots. Oricum, în orice situație și montată cu orice fel de stinger sau cârlig offset, năluca Headbanger FireTail este o armă mortală în căutarea știucilor mari.

102 g, 21 cm21 cm
peste 100g
Curly tail
RockerHead Stingers și năluca va avea o mișcare incitantă, impredictibilă, de nerefuzat chiar și pentru cumătre bătrâne și viclene. Poți monta și cu un stinger clasic dacă nu vrei o mișcare foarte accentuată, sau cu un cârlig offset dacă pescuiești în zone cu vegetație abundentă. Dacă vrei ca năluca ta letală să coboare mai adânc atunci pune în nas un fastach sinker, sau folosește un screw-in-dots. Oricum, în orice situație și montată cu orice fel de stinger sau cârlig offset, năluca Headbanger FireTail este o armă mortală în căutarea știucilor mari.

102 g, 21 cm

">


Grăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Fabricat dintr-un material plastic rezistent, Headbanger FireTail are un profil larg și o coadă mare tip "curly". Coada proiectată cu mare grijă oferă nălucii o mișcare de neegalat în formă de S, cu o mulțime de bliț. Montează-l cum îți place, poți folosi cu unul dintre RockerHead Stingers și năluca va avea o mișcare incitantă, impredictibilă, de nerefuzat chiar și pentru cumătre bătrâne și viclene. Poți monta și cu un stinger clasic dacă nu vrei o mișcare foarte accentuată, sau cu un cârlig offset dacă pescuiești în zone cu vegetație abundentă. Dacă vrei ca năluca ta letală să coboare mai adânc atunci pune în nas un fastach sinker, sau folosește un screw-in-dots. Oricum, în orice situație și montată cu orice fel de stinger sau cârlig offset, năluca Headbanger FireTail este o armă mortală în căutarea știucilor mari. 102 g, 21 cm


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare