Headbanger BangerBug 9,5 cm (7 pack) - Pearl White

49.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Headbanger

Năluca Headbanger BangerBug dispune de o acțiune superioară datorita cozilor largi, Headbanger BangerBug este capabil sa miște o mulțime de apa, generând multe vibrații. Imitație perfecta a viețuitoarelor subacvatice ,excelenta pt capturarea știucilor,șalăilor si somnilor.

Headbanger BangerBug poate fi montat așa cum îți place ție, poate fi folosit pentru orice stil de montură aplicată nălucilor din plastic moale (jig, offset, etc), dar își arată adevărata valoare atunci când este folosit pe Headbanger RockerHead, imitând perfect acțiunea de înot a unui adevărat rac.

O caracteristică excelentă a BangerBug este adâncitura in plasticul de pe spatele nălucii, care ascunde vârful cârligului Headbanger RockerHead, oferindu-vă rapoarte de agățare (a peștelui) mai bune și materialul plastic de durată mai lungă. BangerBug are două puncte pe burtă care servesc drept ghiduri pentru a identifica locul unde să puneți vârful cârligului Headbanger RockerHead și unde să-l scoateți pentru o mișcare perfectă a nălucii.8-10 cm
5-10g
Creaturi
Headbanger RockerHead, imitând perfect acțiunea de înot a unui adevărat rac.

O caracteristică excelentă a BangerBug este adâncitura in plasticul de pe spatele nălucii, care ascunde vârful cârligului Headbanger RockerHead, oferindu-vă rapoarte de agățare (a peștelui) mai bune și materialul plastic de durată mai lungă. BangerBug are două puncte pe burtă care servesc drept ghiduri pentru a identifica locul unde să puneți vârful cârligului Headbanger RockerHead și unde să-l scoateți pentru o mișcare perfectă a nălucii.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Năluca Headbanger BangerBug dispune de o acțiune superioară datorita cozilor largi, Headbanger BangerBug este capabil sa miște o mulțime de apa, generând multe vibrații. Imitație perfecta a viețuitoarelor subacvatice ,excelenta pt capturarea știucilor,șalăilor si somnilor.Headbanger BangerBug poate fi montat așa cum îți place ție, poate fi folosit pentru orice stil de montură aplicată nălucilor din plastic moale (jig, offset, etc), dar își arată adevărata valoare atunci când este folosit pe Headbanger RockerHead, imitând perfect acțiunea de înot a unui adevărat rac.O caracteristică excelentă a BangerBug este adâncitura in plasticul de pe spatele nălucii, care ascunde vârful cârligului Headbanger RockerHead, oferindu-vă rapoarte de agățare (a peștelui) mai bune și materialul plastic de durată mai lungă. BangerBug are două puncte pe burtă care servesc drept ghiduri pentru a identifica locul unde să puneți vârful cârligului Headbanger RockerHead și unde să-l scoateți pentru o mișcare perfectă a nălucii.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare