Flatnose Mini - 10 buc - Ghost Roach

59.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Kanalgratis

Flatrnose Mini de la Edvin Johansson este o nălucă foarte bună pentru bibanul mare. Este o nălucă handemade în Suedia!

Edvin Johansson, cunoscut din "Team Galant", este un tânăr pescar și ceator cunoscut de năluci. Flatnose Mini este prima sa năluca făcută dedicat pentru pescuitul bibanul, dar în același timp aceasta nălucă este apreciată și de către știuci și șalăi. Este o nălucă de primă clasă, destul de mică, cu paleta mare sub forma de lopată și profil destul de larg, care face mult zgomot în apă, prezentând o atracție de nerefuzat pentru bibanul cel mare.

Poate fii montat cu jigul clasic, dar montura făcuta cu un cârlig offset de mărime 4/0 utilizat în Carolina sau Texas Rig va provoca atacul bibanilor mari ascunși intre brădiș sau copaci scufundați.

9 cm, 7 g. Se livrează 10 buc/pachet/culoare.

8-10 cm
5-10g
Paddle tail

Poate fii montat cu jigul clasic, dar montura făcuta cu un cârlig offset de mărime 4/0 utilizat în Carolina sau Texas Rig va provoca atacul bibanilor mari ascunși intre brădiș sau copaci scufundați.

9 cm, 7 g. Se livrează 10 buc/pachet/culoare.">


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Flatrnose Mini de la Edvin Johansson este o nălucă foarte bună pentru bibanul mare. Este o nălucă handemade în Suedia!Edvin Johansson, cunoscut din "Team Galant", este un tânăr pescar și ceator cunoscut de năluci. Flatnose Mini este prima sa năluca făcută dedicat pentru pescuitul bibanul, dar în același timp aceasta nălucă este apreciată și de către știuci și șalăi. Este o nălucă de primă clasă, destul de mică, cu paleta mare sub forma de lopată și profil destul de larg, care face mult zgomot în apă, prezentând o atracție de nerefuzat pentru bibanul cel mare.Poate fii montat cu jigul clasic, dar montura făcuta cu un cârlig offset de mărime 4/0 utilizat în Carolina sau Texas Rig va provoca atacul bibanilor mari ascunși intre brădiș sau copaci scufundați. 9 cm, 7 g. Se livrează 10 buc/pachet/culoare.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare