Vino cu noi la pescuit în Finlanda!

Când: 12 - 19 mai 2019

Unde mergem: Lacul Saimaa, Finlanda

La ce se poate pescui: știucă, biban, șalău, eventual somon.

De ce mergem în această perioadă: fiindcă este una dintre cele mai bune perioade de pescuit, mai ales la știuca mai mare. În această parte a Finlandei gheața se topește undeva pe la sfârșitul lui aprilie, începutul lui mai, și știucile ies la locurile de reproducere. Perioada de reproducere poate dura o lună de zile, și în aceste zile știucile mai mari se regăsesc în apa mai puțin adâncă, lângă mal, în apropierea zonelor de reproducere unde pot fi prinse mai ușor.

Mai multe informații despre lacului Saimaa și posibilitățile de pescuit în Finlanda pot fi găsite aici.

Prețuri informative:

423 EUR pe persoană pentru o echipă de 2 persoane (cazare în cabane pentru 2-3 persoane)
328 EUR pe persoană pentru o echipă de 3 persoane (cazare în cabane pentru 2-3 persoane)
325 EUR pe persoană pentru o echipă de 4 persoane (cazare în cabane pentru 4 persoane)
225 EUR pe persoană pentru o echipă de 6 persoane (cazare în cabane pentru 6 persoane)

Aceste prețuri includ cazare pentru 7 nopți, barca cu motor la dispoziție, și prețul permisului de pescuit.

Cabanele mökki sunt de regulă pentru 2-6 persoane, sunt bine echipate, au de toate, se poate găti, se poate face un grătar, sunt dotate cu sauna,etc.

Costuri suplimentare de luat în considerare sunt:

- Bilet de avion (aproximativ 160 - 200 EUR). Cu cât vă decideți mai repede, cu atât mai ieftin puteți cumpăra biletele de avion.
- Transfer din Helsinki la Savonranta (aproximativ 120 EUR/pers.), dar, probabil, închirierea unei mașini în Helsinki va fii o soluție mai bună, ținând cont de faptul că această mașină poate fi foarte utilă și pe parcursul expediției (mai trebuie mers la cumpărături, după mâncare, băutură, combustibil, etc). Nu uitați că vom fii în sălbăticie și totul este relativ departe (10 – 50 km, depinde unde se află cabana închiriată față de localități).
- La cerere se poate comanda și o masa caldă pe zi (aprox. 30 EUR / zi / persoana) într-un restaurant din apropiere.

Costul expediției depinde cel mai mult de mărimea echipei. Ideal ar fii să fie echipe de 4-6 de persoane. Nu este indiferent pe câte persoane se împartă chiria mașinii, a cabanei și a bărcii. Ca la noi în Deltă, și aici se pescuiește cel mai comod cu 2-3 persoane în barcă, deci și acest lucru trebuie luat în calcul.

Prețurile de mai sus sunt doar cu titlu informativ. Vă putem ajuta să abțineți prețurile concrete numai după ce aflăm opțiunile voastre. Dacă sunteți mai puțini (de ex. 1 - 2 persoane), dar doriți să veniți cu noi, putem lua în considerare și formarea unor echipe "mixte" formate din 2-3 grupuri mici, cu scopul de a optimiza costurile.

Dorim să finaliză echipele până la sfârșitul lui februarie. Cabanele trebuiesc rezervate, biletul de avion cumpărat din timp, fiindcă așa va fii mai ieftin. Vă rugăm să ne anunțați din timp dacă doriți să veniți și voi în această perioadă.

Desigur vă putem ajuta și atunci dacă optați pentru o altă perioadă.

Pentru echipa noastră anul trecut, aceste năluci au fost cele mai productive. Cât despre echipamentul necesar, cel recomandat de pescarii experimentați din Finlanda o să revenim într-o postare ulterioară.
Pentru mai multe informații vă rugăm nu ezitați să ne contactați pe adresa de email: support@goforbigpike.com sau la număr tel: +40745326330.

Fir întins,
Echipa GBP Sportfishing
Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare