CWC PRO Stinger SS 40lb Nano Single 2 - 2 pack

48.00 RON
Categorii: Accesori Monturi

CWC PRO Stinger SS 40lb Nano este o montură (stinger) care se potrivește la toate nălucile din plastic moale intre 10 - 15 cm . Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un jighead sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 40lb (18 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit.

Un pachet conține 2 stinger.Stinger
. Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un jighead sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 40lb (18 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit.

Un pachet conține 2 stinger.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


CWC PRO Stinger SS 40lb Nano este o montură (stinger) care se potrivește la toate nălucile din plastic moale intre 10 - 15 cm . Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un jighead sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 40lb (18 kg) și este prevazut cu un cârlig super-ascuțit.Un pachet conține 2 stinger.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare