CWC PRO Stinger SS 100lb Original Tandem 2/0 - 1 pack

44.90 RON
Categorii: Accesori Monturi

CWC PRO Stinger SS 100lb Original Tandem 2/0 este o montură (stinger) care se potrivește la toate nălucile din plastic moale intre 23-25 cm. Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un Screw-in-Head dacă căutăm știuca in apa adâncă, sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 100 lb și este prevazut cu două ancore super-ascuțite 2/0.

Un pachet conține 1 stinger.Stinger
Screw-in-Head dacă căutăm știuca in apa adâncă, sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 100 lb și este prevazut cu două ancore super-ascuțite 2/0.

Un pachet conține 1 stinger.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

CWC PRO Stinger SS 100lb Original Tandem 2/0 este o montură (stinger) care se potrivește la toate nălucile din plastic moale intre 23-25 cm. Aceste stingere pot fi folosite perfect împreuna cu un Screw-in-Head dacă căutăm știuca in apa adâncă, sau dacă vrem sa pescuim în ape mai puțin adânci atunci împreuna cu Shallow Screw. Puteți să le montați stingerul atât pe parte superioara sau pe parte inferioara a năluci. Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 100 lb și este prevazut cu două ancore super-ascuțite 2/0. Un pachet conține 1 stinger.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare