BFT Tungsten Fastach Sinker 5,3gr, 4 - pack

49.00 RON
Categorii: Accesori Monturi

Vrei ca năluca ta să coboare mai adânc? Niciodată nu a fost mai simplu sa schimbi greutatea monturii ca acum cu ajutorul BFT Tungsten Fastach Sinker.

BFT Tungsten Fastach Sinker este o modalitate perfectă de a schimba greutatea monturi Shallow Rig folosit pentru pescuit în ape mai puțin adânci. Atașați-o ușor și indepărtați-o la fel de repede! Este perfect atunci când trebuie să schimbați foarte des greutatea monturii.

Disponibil în 3 greutăți; 5,3gr (4 buc/ pachet), 7,2gr ( 3 buc/ pachet), 10,6gr (2 buc/ pachet)Sinker
Shallow Rig folosit pentru pescuit în ape mai puțin adânci. Atașați-o ușor și indepărtați-o la fel de repede! Este perfect atunci când trebuie să schimbați foarte des greutatea monturii.

Disponibil în 3 greutăți; 5,3gr (4 buc/ pachet), 7,2gr ( 3 buc/ pachet), 10,6gr (2 buc/ pachet)

">

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


Vrei ca năluca ta să coboare mai adânc? Niciodată nu a fost mai simplu sa schimbi greutatea monturii ca acum cu ajutorul BFT Tungsten Fastach Sinker. BFT Tungsten Fastach Sinker este o modalitate perfectă de a schimba greutatea monturi Shallow Rig folosit pentru pescuit în ape mai puțin adânci. Atașați-o ușor și indepărtați-o la fel de repede! Este perfect atunci când trebuie să schimbați foarte des greutatea monturii. Disponibil în 3 greutăți; 5,3gr (4 buc/ pachet), 7,2gr ( 3 buc/ pachet), 10,6gr (2 buc/ pachet)


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare