BFT XL Monster Net - minciog

589.00 RON
Categorii: Scule si Mincioguri

 

BFT XL Monster Net de la brandul suedez BFT (Big Fish Tackle) este un minciog perfect pentru primirea știucilor mari în regim C&R (catch & release).

Confecționat din plasa cauciucata foarte rezistenta cu un design fără noduri. Fundul plasei este plata care ține peștii nevătămați. Cadru foarte mare și plasă extra profundă pentru peștii mari!

Coada este telescopic (110-200 cm), iar rama (90 x 80 x 85 cm) se îndoaie în doua pentru transport și depozitare, așa că, în ciuda dimensiunilor uriașe, acest minciog nu va ocupa prea mult spațiu! Coada și rama sunt realizate din aluminiu pentru a se asigura că greutatea minciogului rămâne scăzută.

Lungimea totală cu coada: 110-200cm, Plasa: 90 x 80 x 85cmStoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    

  BFT XL Monster Net de la brandul suedez BFT (Big Fish Tackle) este un minciog perfect pentru primirea știucilor mari în regim C&R (catch & release). Confecționat din plasa cauciucata foarte rezistenta cu un design fără noduri. Fundul plasei este plata care ține peștii nevătămați. Cadru foarte mare și plasă extra profundă pentru peștii mari! Coada este telescopic (110-200 cm), iar rama (90 x 80 x 85 cm) se îndoaie în doua pentru transport și depozitare, așa că, în ciuda dimensiunilor uriașe, acest minciog nu va ocupa prea mult spațiu! Coada și rama sunt realizate din aluminiu pentru a se asigura că greutatea minciogului rămâne scăzută.Lungimea totală cu coada: 110-200cm, Plasa: 90 x 80 x 85cm


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare