BFT Flexhead Pike - Green Pumpkin - S 7g - 2-pack

28.00 RON
Categorii: Accesori Monturi

Flexhead Pike este de fapt un jighead prevăzut cu un fel de șurub cu care putem fixa la năluca din plastic moale. Se poate folosi la majoritatea nălucilor de știucă din plastic moale. Se potrivește perfect la Svartzonker McRubber Jr, McRubber Shad, Wolfcreek Shad Jr, și nu numai. Vă ajută să prezentați năluca cu mare precizie la adâncimea dorita. Atașați Flexhead la un softbait prin înșurubare ca un tirbușon. BFT Flehead Pike poate fi folosit împreună cu orice Stinger, înlocuiți doar șurubul Shallow Screw cu Flexhead Pike și puteți pescui mai adânc. Puteți folosi împreuna cu BFT Shallow Stinger Single la plastice mai mici fără să mai schimbați nimic. Înșurubați Flexhead-ul in năluca Dvs, cu ajutorul inelului despicat aflat pe stinger o prindeți și gata, puteți lansa. Ca să vă fie mai ușor folosiți un clește special de la Saxa pentru a deshide inelul despicat.

Greutate 7 gr, un pachet conține 2 buc de Flexhead.Screw-In-Head
Svartzonker McRubber Jr, McRubber Shad, Wolfcreek Shad Jr, și nu numai. Vă ajută să prezentați năluca cu mare precizie la adâncimea dorita. Atașați Flexhead la un softbait prin înșurubare ca un tirbușon. BFT Flehead Pike poate fi folosit împreună cu orice Stinger, înlocuiți doar șurubul Shallow Screw cu Flexhead Pike și puteți pescui mai adânc. Puteți folosi împreuna cu BFT Shallow Stinger Single la plastice mai mici fără să mai schimbați nimic. Înșurubați Flexhead-ul in năluca Dvs, cu ajutorul inelului despicat aflat pe stinger o prindeți și gata, puteți lansa. Ca să vă fie mai ușor folosiți un clește special de la Saxa pentru a deshide inelul despicat.

Greutate 7 gr, un pachet conține 2 buc de Flexhead.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Flexhead Pike este de fapt un jighead prevăzut cu un fel de șurub cu care putem fixa la năluca din plastic moale. Se poate folosi la majoritatea nălucilor de știucă din plastic moale. Se potrivește perfect la Svartzonker McRubber Jr, McRubber Shad, Wolfcreek Shad Jr, și nu numai. Vă ajută să prezentați năluca cu mare precizie la adâncimea dorita. Atașați Flexhead la un softbait prin înșurubare ca un tirbușon. BFT Flehead Pike poate fi folosit împreună cu orice Stinger, înlocuiți doar șurubul Shallow Screw cu Flexhead Pike și puteți pescui mai adânc. Puteți folosi împreuna cu BFT Shallow Stinger Single la plastice mai mici fără să mai schimbați nimic. Înșurubați Flexhead-ul in năluca Dvs, cu ajutorul inelului despicat aflat pe stinger o prindeți și gata, puteți lansa. Ca să vă fie mai ușor folosiți un clește special de la Saxa pentru a deshide inelul despicat.Greutate 7 gr, un pachet conține 2 buc de Flexhead.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare