Baby Shark 10 cm (8 pack) - Motoroil

49.00 RON
Categorii: Plastice Moi Naluci
Brand: Kanalgratis

Baby Shark 10 cm este fratele mai mic a năluci Shark Shad, și este o nălucă nouă de la Kanalgratis. Este confecționată din plastic moale, cu coda tip lopată (paddletail) mare, care atrage atenția răpitorilor. Este irezistibilă mai ales pentru biban, șalău, black bass și știucă. Baby Shark generează vibrații în apă ca nici o altă nălucă, datorita cozii supradimensionate. La cădere această coadă mare încetinește năluca, care are o mișcare așa de bună, că atrage atenția chiar și a peștilor mai prudente.
Se recomandă folosirea jigurilor tradiționale 5/0, sau a cârligelor offset.

Năluca Baby Shark are 10 cm și 9 g. Se livrează 8 buc/pachet.8-10 cm
5-10g
Paddle tail
Shark Shad, și este o nălucă nouă de la Kanalgratis. Este confecționată din plastic moale, cu coda tip lopată (paddletail) mare, care atrage atenția răpitorilor. Este irezistibilă mai ales pentru biban, șalău, black bass și știucă. Baby Shark generează vibrații în apă ca nici o altă nălucă, datorita cozii supradimensionate. La cădere această coadă mare încetinește năluca, care are o mișcare așa de bună, că atrage atenția chiar și a peștilor mai prudente.
Se recomandă folosirea jigurilor tradiționale 5/0, sau a cârligelor offset.

Năluca Baby Shark are 10 cm și 9 g. Se livrează 8 buc/pachet.

">
Adaugă la favorite    


Baby Shark 10 cm este fratele mai mic a năluci Shark Shad, și este o nălucă nouă de la Kanalgratis. Este confecționată din plastic moale, cu coda tip lopată (paddletail) mare, care atrage atenția răpitorilor. Este irezistibilă mai ales pentru biban, șalău, black bass și știucă. Baby Shark generează vibrații în apă ca nici o altă nălucă, datorita cozii supradimensionate. La cădere această coadă mare încetinește năluca, care are o mișcare așa de bună, că atrage atenția chiar și a peștilor mai prudente. Se recomandă folosirea jigurilor tradiționale 5/0, sau a cârligelor offset.Năluca Baby Shark are 10 cm și 9 g. Se livrează 8 buc/pachet.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data