Wolfcreek Skinny Wolf - Whitefish

99.00 RON
-20%
79.20 RON
Categorii: Voblere Naluci Promotii

După doi ani de dezvoltare și teste de pescuit, versiunea din plastic a nălucii clasice Wolfcreek este aici.

Versiunea din plastic a lui Skinny Wolf este echilibrată cu două greutăți pentru a obține o evoluție frumoasa și stabilă. Este prevăzut și cu un locaș pentru bile de diferite mărimi care au rolul de a mării atractivitatea năluci cu un zgomot aparte. Această nălucă nu conține piese din plumb - sunt utilizate în procesul de fabricațienumai greutăți din inox . În exterior este prevăzut cu un plastic extra gros și puternic, are o coloana foarte puternica din oțel inoxidabil care asigură o durabilitate foarte ridicată.

Skinny Wolf este un jerkbait ușor de folosit, cu o evoluție foarte bună și atractivă mai ales pentru știucile mai mari. Dacă doriți o mișcare mai neregulată puteți juca mai agresiv. Năluca Skinny Wolf are acțiunea ”mai mare și mai lungă”.

Lungime: 18cm, Greutate: 99,8g
Adâncime: scufundarea lentă (slow sinking)Sinking
18 cm
90-100g


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    


După doi ani de dezvoltare și teste de pescuit, versiunea din plastic a nălucii clasice Wolfcreek este aici. Versiunea din plastic a lui Skinny Wolf este echilibrată cu două greutăți pentru a obține o evoluție frumoasa și stabilă. Este prevăzut și cu un locaș pentru bile de diferite mărimi care au rolul de a mării atractivitatea năluci cu un zgomot aparte. Această nălucă nu conține piese din plumb - sunt utilizate în procesul de fabricațienumai greutăți din inox . În exterior este prevăzut cu un plastic extra gros și puternic, are o coloana foarte puternica din oțel inoxidabil care asigură o durabilitate foarte ridicată. Skinny Wolf este un jerkbait ușor de folosit, cu o evoluție foarte bună și atractivă mai ales pentru știucile mai mari. Dacă doriți o mișcare mai neregulată puteți juca mai agresiv. Năluca Skinny Wolf are acțiunea ”mai mare și mai lungă”. Lungime: 18cm, Greutate: 99,8g Adâncime: scufundarea lentă (slow sinking)


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data