Svartzonker Hoodie - 2XL - hanorac

189.00 RON
Categorii: Imbracaminte
Brand: Svartzonker

Mai puțin este mai mult! Vei fi la modă cu acest hanorac frumos și confortabil de la Svartzonker. Cochet și confortabil cu Svartzonker. Acest hanorac este confecționată din 60% bumbac și 40% poliester și este o îmbrăcăminte foarte utilă pe vreme mai răcoroasă.

Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.Mai puțin este mai mult! Vei fi la modă cu acest hanorac frumos și confortabil de la Svartzonker. Cochet și confortabil cu Svartzonker. Acest hanorac este confecționată din 60% bumbac și 40% poliester și este o îmbrăcăminte foarte utilă pe vreme mai răcoroasă.

Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Mai puțin este mai mult! Vei fi la modă cu acest hanorac frumos și confortabil de la Svartzonker. Cochet și confortabil cu Svartzonker. Acest hanorac este confecționată din 60% bumbac și 40% poliester și este o îmbrăcăminte foarte utilă pe vreme mai răcoroasă. Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data