Svartzonker Snap Back Cap - șapcă

129.00 RON
-25%
96.75 RON
Categorii: Imbracaminte Promotii
Brand: Svartzonker

Svartzonker Snap Back Cap este o șapca de calitate superioară care este una dintre cele mai bine vândute șepci din oferta noastră. Șapca este realizată din lână și acryl, care asigură o șapcă foarte durabila, solida, care își păstrează forma chiar și după o perioadă de utilizare îndelungată chiar cu zile pline de ploaie. Șapca este de culoare neagră, cu o broderie elegantă, prevazută cu logo-ul și decorarea lui Svartzonker.

Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.Svartzonker Snap Back Cap este o șapca de calitate superioară care este una dintre cele mai bine vândute șepci din oferta noastră. Șapca este realizată din lână și acryl, care asigură o șapcă foarte durabila, solida, care își păstrează forma chiar și după o perioadă de utilizare îndelungată chiar cu zile pline de ploaie. Șapca este de culoare neagră, cu o broderie elegantă, prevazută cu logo-ul și decorarea lui Svartzonker.

Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Svartzonker Snap Back Cap este o șapca de calitate superioară care este una dintre cele mai bine vândute șepci din oferta noastră. Șapca este realizată din lână și acryl, care asigură o șapcă foarte durabila, solida, care își păstrează forma chiar și după o perioadă de utilizare îndelungată chiar cu zile pline de ploaie. Șapca este de culoare neagră, cu o broderie elegantă, prevazută cu logo-ul și decorarea lui Svartzonker. Îmbrăcămintea confortabilă prevazuta cu logoul Svartzonker vor atrage invidia celorlalți pescari. Oferta noastră foarte populara include hanorace, șepci, pălării, căciuli, și bandanele. Fii cel mai tare pescar în acest sezon.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data