Svartzonker SquarePusher 11 cm, 59 g - Nors

79.00 RON
Categorii: Naluci Voblere
Brand: Svartzonker

Squarepusher este un ”slider” creat încă în anul 2007. Este o nălucă cu multiple posibilități de folosire cu care este foarte ușor de pescuit. Are o mișcare hotărâtă și puternică, dislocă foarte multă apă, cu vibrați provocătoare în curbe. Se scufundă lent cu un timp de scufundare potrivită, va rămâne suspendat în apă mult timp, fără să se ridice la suprafață sau fără să atingă fundul bălții. Se poate pescuii cu ea în mai multe feluri: jerk, spinning sau casting. În cazul recuperării normale înoată în curbe de S. Dacă aplicăm metoda clasică de jerk se va aluneca hotărât de la o parte la alta, având o traiectorie largă sau îngustă în funcție de viteza de recuperare și vibrează ca un pește rănit de fiecare dată când este oprit.

Squarepusher este confecționată dintr-o singură bucată de plastic ABS, prevăzut cu greutăți din zinc, cu o coloană puternică din oțel inoxidabil. Este o nălucă extrem de durabilă care dă rezultate foarte bune în pescuitul știucilor mari. Se livrează prevăzut cu cârlige puternice VMC si cu inele despicate puternice de calitate.

Claes "Svartzonker" Claesson este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord care țintesc știucile mari.Sinking
11 cm
41-60g
este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord care țintesc știucile mari.

">


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    

Squarepusher este un ”slider” creat încă în anul 2007. Este o nălucă cu multiple posibilități de folosire cu care este foarte ușor de pescuit. Are o mișcare hotărâtă și puternică, dislocă foarte multă apă, cu vibrați provocătoare în curbe. Se scufundă lent cu un timp de scufundare potrivită, va rămâne suspendat în apă mult timp, fără să se ridice la suprafață sau fără să atingă fundul bălții. Se poate pescuii cu ea în mai multe feluri: jerk, spinning sau casting. În cazul recuperării normale înoată în curbe de S. Dacă aplicăm metoda clasică de jerk se va aluneca hotărât de la o parte la alta, având o traiectorie largă sau îngustă în funcție de viteza de recuperare și vibrează ca un pește rănit de fiecare dată când este oprit. Squarepusher este confecționată dintr-o singură bucată de plastic ABS, prevăzut cu greutăți din zinc, cu o coloană puternică din oțel inoxidabil. Este o nălucă extrem de durabilă care dă rezultate foarte bune în pescuitul știucilor mari. Se livrează prevăzut cu cârlige puternice VMC si cu inele despicate puternice de calitate. Claes "Svartzonker" Claesson este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord care țintesc știucile mari.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare